TV: Haler ind på bronzen: AaB sænkede medaljerivaler

Thomas Enevolden blev matchvinder i 2-1 sejr over Randers med sin tredje scoring i ugens løb

AaB er igen begyndt at ligne sig selv fra Double-sæsonen.

Efter et svingende efterår er de forsvarende mestre i hvert fald i Superligaen kommet på vinderkurs med tre sejre ud af tre mulige i foråret.

Søndag aften hentede de tre point ind på bronzerivalerne Randers med en 2-1 sejr på hjemmebane. Da foråret begyndte, var Randers ni point foran Double-vinderne, og efter nederlaget har de nu blot tre point ned.

Og det er absolut ikke lette kampe, som AaB har vundet i de tre første forårskampe. Sejre på hjemmebane over Brøndby og Randers samt Esbjerg på udebane. Med fuldt hus i Superligaen smerter det nok mindre, at man røg ud til Esbjerg i pokalturneringen i torsdags.

AaB er brandvarme, og det er Thomas Enevoldsen i den grad også. Søndag blev han matchvinder med et drøn fra kanten af feltet, og det var hans tredje scoring i træk på under en uge.

Enevoldsen scorede både mod Esbjerg i Superliga-kampen og i pokalkampen, og lejesvenden ligner i høj grad en, som AaBs sportsdirektør Allan Gaarde snart skal have ind på kontoret til en snak om fremtiden.

Enevoldsen er udlejet fra belgiske Mechelen, men har kontraktudløb til sommer, og har tidligere fortalt, at han har fået henvendelser fra adskillige klubber.

AaB-sejren blev hentet i en tæt, intensiv og i perioder underholdende kamp. Begge hold ville fremad og ingen på banen gemte sig i de mange hårde dueller.

AaB kom på 1-0 efter en dødbold ved forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen. Randers-angriberen Mikael Ishak udlignede dog ganske få minutter senere på en løs bold i feltet. Derefter vekslede kampen med solidt Randers-overtag, som AaB dog fik nedkæmpet. I de perioder skabte begge hold forholdvis store chancer.

Men AaB var skarpest i duellen mellem de to hold, hvor begge havde været ude i lange ture og udmarvende pokalkampe i midtugen. Randers tabte i straffesparkskonkurrence til FCK i Parken.

Der burde dog være en række alarmklokker, der ringer hos træner Colin Todd efter nederlag til både Silkeborg og AaB i de seneste to kampe samt FCK i pokalen.

Man kan i hvert fald konstatere, at FCK på andenpladsen trækker fra, mens bronzemedaljerne i den grad også er truet af især AaB stormende bagfra. Ikke mindst fordi Randers har FCM, FCK og så AaB igen i de kommende kampe.

14 kommentarer
Vis kommentarer