Annonce:
Annonce:

TV: Her scorer nyindkøb sit første Brøndby-mål

Brøndby vandt den sidste kamp, inden Superligaens start

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det er sidste weekend uden Superliga, og det betyder, at de 12 klubber er i gang med de sidste testkampe, før forårssæsonen går i gang.

Brøndby vandt søndag sidste testkamp ude mod Viborg med 1-0, og det var med mål og assist fra to af klubbens nye spillere.

Efter 69 minutter lagde polske Kamil Wilczek bolden videre til den tidligere Lynbgy-spiller David Boysen, der placerede bolden i mål med venstrebenet. (Se målet i tv-playeren over artiklen)

Kampen startede med Brøndby meget på bolden, men efter otte minutter fik Viborg bolden i nettet, men målet blev dog annulleret for offside.

Herefter overtog Viborg mere og mere af spillet med Osama Akharraz' skud som bedste mulighed, men Frederik Rønnow i Brøndby-målet tog sig sikkert af den, mens Teemu Pukki brændte en stor chance i den anden ende.

Annonce:

I pausen tog Brøndby Christian Nørgaard og Martin Ørnskov ud og satte Thomas Kahlenberg og Jesper Juelsgård ind, og det gav umiddelbart flere blågule chancer.

Teemu Pukki kom til flere chancer, men brændte, og efter en time kom David Boysen og Christian Greko Jakobsen så ind i stedet for Andrew Hjulsager og Magnus Eriksson, og ni minutter efter havde Boysen altså scoret sit første Brøndby-mål.

TV: Her bliver Ronaldo stor Real-skurk

Kontroversiel melding: Messi og Cristiano ude af top-5

I den anden ende fik Juelsgård clearet en del fra sin plads i midterforsvaret ved siden af Daniel Agger. Agger var til sidst tæt på 2-0, men i overtiden reddede overliggeren bolden for Viborg.

Også Johan Elmander og Frederik Holst kom ind for Brøndby, da Wilczek og Rodolph Austin trængte til en pause. Viborg tabte tidligere på ugen 1-3 til Dnipro og så umiddelbart ud til fortsat at mangle den sidste skarphed.

Annonce:

Det var Brøndbys tredje sejr i seks træningskampe, hvor man har tabt til Malmö og Zenit, mens det er blevet til sejre mod Roskilde, Kalmar og nu Viborg - samt et kryds mod Lokomotiv Moskva.

På søndag gælder det Hobro i forårspremieren på Brøndby Stadion, mens Viborg får besøg af FC Nordsjælland.

Her misser Pukki stor chance for Brøndby:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: