TV: Presset Frank: Jeg er den rette for Brøndby

Thomas Frank siger til tvivlerne, at han bør fortsætte som Brøndby-træner, selv om holdet mod Hobro fik sit tredje nederlag i sæsonen

Måske er det snart slut for Thomas Frank i Brøndby. Alt andet lige må han være presset efter det tredje nederlag ud af tre mulige i sæsonen. Det er den værste start i historien for Brøndby. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Måske er det snart slut for Thomas Frank i Brøndby. Alt andet lige må han være presset efter det tredje nederlag ud af tre mulige i sæsonen. Det er den værste start i historien for Brøndby. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Nu kan man måske snart tale om en reel fodboldkrise på vestegnen. Faktum er i hvert fald, at Brøndby står uden point i Superligaens tre første kampe efter nederlag til AGF, OB og senest Hobro søndag aften.

Og træner Thomas Franks humør var da heller ikke ligefrem oppe at ringe efter det fjerde nederlag i lige så mange kampe til Hobro.

- Jamen, det var jo trist og skuffende og følelsesmæssigt sindssygt hårdt. For der er rigtig mange, der følger os. Og det er fuldstændig berettiget, at vi får kritik, for vi har fået en forfærdeligt start på sæsonen. Vi kan komme med nok så mange forklaringer. 'Bottom line' er; Det er bare ikke godt nok, sagde Frank i Onside på TV3+ efter kampen.

Se også: TV: Brøndbys totale sammenbrud

Efter en historisk dårlig Brøndby-start i Superligaen kunne det være nærliggende at tro, at Frank er klar til at bukke under. Men sådan forholder situationen sig langtfra.

- Jeg er den rette mand. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det, der skal til, indeholder mig, staben og spillerne. Der er en grund til, at vi altid er nået tilbage, når det er gået dårligt. For vi arbejder hårdt på det her hver dag.

Her slår Hobro hul på Brøndby - 0-1 til jyderne:

Frank efterlyser noget hos sine spillere. Noget som Hobro åbenbart viste meget mere af søndag aften i Superligaen. og så endda på Brøndby Stadion.

- Det vigtigste er mod, karakter, stolthed og attitude - og nogle andre ord som ikke er så pæne at sige her. Men faktum er, at Hobro viser de ting i kampen.

Se også: TV: Hjemvendt ikon sikrer FCK sejren

Alligevel prøver Brøndby-træneren tilsyneladende at undskylde sit holds indsats med, at 'nogle kampe er du der, andre kampe er du der ikke'-flosklen efterfulgt af alt det gode, der bliver gjort på træningsbanen.

- Til træning forsøger vi at trykke på knapperne og motivere alle spillere. Så jeg vil ikke hænge nogen ud. Det var bare ikke godt nok i dag.

Her fortsætter Brøndbys krise - Hradecky med selvmål:

Til sidst kom Frank så med en mindre stikpille - måske til Brøndbys forventningsfulde fans

- Det er fedt at være herude, når det går godt, men knap så fedt, når det går mindre godt.

Umiddelbart efter kampen blev der piftet løs af spillerne og træneren, da de gik ned for at takke fansene for opbakningen.

108 kommentarer
Vis kommentarer