TV: Se Hobros gyldne træffer

Sejren over FCN betyder, at Hobro nu har nmi points ned til nedrykningsstregen

Hobro kom foran på en lynscoring mod FCN (Foto: Anita Graversen)
Hobro kom foran på en lynscoring mod FCN (Foto: Anita Graversen)

HOBRO (Ekstra Bladet)

En følt aflevering fra Mikkel Thygesen omsat af Anders Egholm med et perfekt hovedstød var den recept, der skaffede oprykkerne fra Hobro tre kærkomne point.

Det betød nemlig scoring til 1-0 allerede efter et par minutters spil. Og det facit holdt fortjent hele vejen hjem i duellen mod et svækket, men også svagt FC Nordsjælland-hold, hvilket betyder, at oprykkerne nu har ni points ned til nedrykningsstregen. 

Se Egholms lynscoring for Hobro her:

Med kun en sejr i 12 kampe til Hobro og kun én til FC Nordsjælland i de sidste ni, var de to sejrssultne hold, der stillede op på DS-Arena.

Men mest appetit udstrålede hjemmeholdet - tydeligt styrket ved dynamoen Jonas Damborgs tilbagekomst på den centrale midtbane - altså.

I hvert fald var de fra start mest aggressive og klart bedst, hvilket altså gav bonus i form af det hurtige mål i en kamp, der ellers var ganske chancefattig

Mads Hvilsom og Quincy Antipas var målløse mod FCN (Foto: Anita Graversen)
Mads Hvilsom og Quincy Antipas var målløse mod FCN (Foto: Anita Graversen)
 

Der var ingen egentlige åbne muligheder til nogen af holdene - kun det, der opstod som tilfældigheder inde foran mål. Jesper Rask i Hobro-målet var i 1. halvleg ved at fejlbedømme et indlæg fra højre, men slap med at give hjørnespark.

TV: Fortjent vinder? Her scorer Superliga-spiller årets mål

I den anden ende kom FCN-keeper David Jensen en anelse før på bolden end hjemmeholdets topscorer Mads Hvilsom, der jagtede en ganske fin fremlægning fra meget aktive og ganske velspillende Mikkel Thygesen, der også var på spil straks efter pausen, da et fladt hårdt indlæg fra ham skabte fare på færde, ligesom et efterfølgende hovedstød fra Mads Justesen tæt under mål gjorde det lidt senere.

FC Nordsjælland var uden tre normale støtter. Pascal Gregor, Patrick Mtiliga og Uffe Bech.

Tøffes dom: Guld eller goodbye, Glen!

Savnet af specielt Bech var tydeligvis meget stort for holdet. For uden hans kreative evner havde holdet endda meget svært ved at skabe gennemspillede ting offensivt.

Fodboldnørderi: Sådan falder målene i Superligaen

Det lugtede kun lidt af farlighed enkelte gange, når bolden blev smækket på tværs ind i feltet fra især Joshua Johns venstreside. Ellers var det tamt. Meget tamt og træner Olafur Kristjansson må krydse fingre for, at det holdet stik, når den lille boldkunstner tippes til at være klar allerede i kommende spillerunde.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær