TV: Stem på efterårets bedste redning

Er det Lukas Hradecky, Martin Dubravka eller Jesper Rask, der har leveret efterårets bedste redning i Superligaen? Du kan stemme her

Hobros Jesper Rask er nomineret til årets redning. (Foto: Anders Brohus)
Hobros Jesper Rask er nomineret til årets redning. (Foto: Anders Brohus)

En fast bestanddel af gode fodboldkampe er store chancer og ikke mindst store redninger.

De sprællende målmænd kan egenhændigt redde deres hold fra nederlag - eller i det mindste fra et større nederlag. Men fælles for dem er, at det ser brandgodt ud.

TV3 Sport har samlet de tre allerbedste redninger fra efterårssæsonen, og de har taget stilling til, hvilken redning de synes er den bedste. Men er du enig? Giv os din hjælp til at finde ud af, hvilken af de tre der er den bedste.

Redning 1
I kampen mod FC Nordsjælland på Farum Park 30. november gjorde Lukas Hradecky, hvad han kunne for at holde Brøndby inde i kampen.

Bagud 2-0 ville et tredje mål være game over for de blå-gule, og det var tæt på at komme med et kvarter igen, da Kasper Lorentzen resolut tager chancen fra kanten af det lille felt.

Bolden brager mod mål, men den finske keeper finder et fantomredning frem og redder Brøndby i den situation. Det hjælper dog i sidste ende ikke, da FC Nordsjælland endte med at vinde med netop 2-0.

Redning 2
2-0 blev også resultatet af FC Midtjylland-Esbjerg tilbage i august. men det var nu ikke Martin Dubravkas skyld. Havde det ikke været for Esbjerg-keeperen, ville hjemmeholdet muligvis have kørt en større sejr hjem.

For ved stillingen 1-0 hiver han en super-redning ud af handskerne, da Tim Sparv fra klos hold fyrede kanonen af.

Redning 3
Jesper Rask fra Hobro demonstrerede også hurtige reflekser, da han i slutningen af september vandt et point for oprykkerne mod Esbjerg.

Casper Nielsen slog et indlæg lige ind i pandebrasken på Mick van Buren, og hollænderen burde have scoret alle tre point hjem for Esbjerg. Men en refleks i verdensklasse fra den raske Rask fra Hobro forhindrede det.

Hvilken af de tre redninger er bedst? Du kan stemme under artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer