Tweetet alle taler om: Her er klubbens forklaring

Den ansvarlige for Sønderjyskes Twitter-konto var lidt for hurtig på tasterne, da Sønderjyske lukkede et mål sent ind i opgøret mod FC Midtjylland og tabte sig til en gunstig 8. plads

Følg Fodbold
Følg Superligaen

22:00: Opdateret med Sønderjyskes beklagelse

Der render sandsynligvis nogen rundt i Herning med smårøde ører efter Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Sønderjyske.

Med stillingen 1-1 et enkelt minut før tid lå Sønderjyske til at snuppe den omdiskuterede 7. plads, der giver et sværere nedrykningsslutspil end 8. og 9. pladsen.

Sådan skulle det dog ikke gå. FC Midtjyllands Gustav Wikheim kunne i sidste minut sparke bolden i tomt mål efter en situation, hvor Sønderjyske-spillernes tilbageløb nok ikke ligefrem vinder priser.

Og det blev naturligvis kommenteret i Sønderjyskes egen live-dækning af kampen på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet..

2018-03-18 19_16_51-SnderjyskE Fodbold (@SEfodbold) _ Twitter – Google Chrome.png

Ordlyden er naturligvis kontroversiel, fordi det mere end indikerer, at Sønderjyske ikke var specielt utilfredse med at indkassere et nederlag til sidst. Hvilket de isoleret set naturligvis heller ikke bør være, da de nu har ti points afstand til de to nederste placeringer i puljen frem for de fire som Hobro må nøjes med i den anden pulje takket være 7. pladsen.

Nogen må dog have vurderet, at kommentaren ikke var på sin plads, og kort tid efter blev tweetet slettet, men det florerer naturligvis fortsat på Twitter. Internettet glemmer som bekendt aldrig. Tre timer efter kampen sluttede, valgte Sønderjyske at beklage indholdet af tweetet.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Sønderjyske-tweet beklagelse 

Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen afviste efter kampen, at sønderjyderne decideret spillede for at tabe til sidst. Du kan se hans forklaring i tv-klippet nedenfor.

Artiklen fortsætter under tv-klippet

Sønderjyskes Christian 'Greko' Jakobsen var knap så afvisende over for spørgsmålet om, hvorvidt holdet lod sig falde sammen til sidst for at få 8. pladsen.

Se det kontroversielle interview i tv-klippet nedenfor.

Episoden og det slettede tweet blev også diskuteret af TV3 Sports eksperter efter kampen.

Superliga-træner i voldsomt udbrud: 'Hele fodbold-Danmark er imod os'

Uskøn sejr sikrer bedste Brøndby stime i 27 år

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU