Udenlandsk medie: Ny klub enig med Maxsø

Handlen, der kan sende Andreas Maxsø fra FCN til tyrkiske Osmanlispor, er på vej ind i den afsluttende fase, skriver tyrkiske FotbolArena

Andreas Maxsø er enig med ny klub. Foto: Jens Dresling
Andreas Maxsø er enig med ny klub. Foto: Jens Dresling

Andreas Maxsø har givetvis spillet sin sidste kamp i denne omgang for FC Nordsjælland. Han er nemlig blevet enig med den tyrkiske klub Osmanlispor.

Det skriver det tyrkiske medie FutbolArena.

Ifølge deres oplysninger er man nu i den afsluttende fase, som må betyde, at Maxsø nu blot mangler de sidste detaljer, før han kan blive præsenteret som ny spiller i Osmanlispor. Det sker samtidig med, at han ikke er med for FCN i deres kamp mod AaB i Superligaen.

Tidligere i dag har FCN også udsendt en pressemeddelelse, hvor sportschef Carsten V. Jensen fortæller, at spilleren er rejst ud.

- Det har været en klar aftale med Maxsø siden han forlængede aftalen sidste år, at vi skulle arbejde hen imod et transferskifte denne sommer. Det er vi så småt på plads med, og derfor har han fået fri til at få hans egne detaljer på plads, fortæller Carsten V. Jensen.

I dette transfervindue har FC Nordsjælland allerede solgt spillere som Stanislav Lobotka og Marcus Ingvartsen for relativt store summer.

Se også: Utroligt FCM-mål: Se Lange-Paul jonglere og score

Se også: Arrogant tysk historie tændte danskere: Giver ramaskrig i Europa

2 kommentarer
Vis kommentarer