Annonce:
Annonce:

Udlejet FCK'er: Planen, at jeg skal hjem til FCK

Marvin Pourié vil score endnu flere mål for SønderjyskE i foråret efter en god opstart. Han regner desuden med, at han skal retur til FC København til sommer

Marvin Pouries plan er at komme hjem til FCK (Foto: Sebastian Buur Gunvald)
Marvin Pouries plan er at komme hjem til FCK (Foto: Sebastian Buur Gunvald)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det er blevet til to scoringer i 10 kampe for Marvin Pourié i SønderjyskE indtil videre, men når forårssæsonen til juni slutter, skal den tyske angriber gerne have fået netmaskerne på de danske fodboldstadioner til at blafre endnu mere.

Han føler sig nemlig endnu bedre tilpas i den sønderjyske klub efter at have været gennem en god opstart med holdet, efter han i august kom til SønderjyskE et par kampe inde i sæsonen. Dét krydret med fast spilletid i efteråret gør, at Pourié føler sig mere end klar på at toppræstere for SønderjyskE i foråret.

Annonce:

Klublegende stopper i FC København

- Jeg håber at blive endnu skarpere til foråret. Jeg kom til SønderjyskE efter at have gået i næsten et år uden kamptræning med flere kampe i træk, så det er klart, at jeg lige skulle falde til. Jeg fik godt med spilletid i SønderjyskE i efteråret, og så leverede jeg to mål og tre-fire oplæg, så jeg synes egentlig, at det var ganske okay. Jeg kom ind i en god rytme. Men det er klart, at jeg gerne vil give endnu mere i foråret. Jeg vil score flere mål, siger Marvin Pourié til tipsbladet.dk.

Det er fortsat planen, at Pourié skal retur til FC København til sommer, når lejeaftalen med SønderjyskE, der har udtrykt interesse for at købe tyskeren fri, udløber. Det er fortsat den plan, som Pourié arbejder med, selvom han nyder at være i SønderjyskE.

Se tallene: FCK-guld kræver historisk comeback

- Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt med FC København til sommer, så det er planen, at jeg skal tilbage. Men vi må vente at se, hvad der sker til sommer. Jeg har det godt her i SønderjyskE, siger Marvin Pourié.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: