Ufattelig udvikling: Borring har forlænget i Randers

Jonas Borring er på orlov på ubestemt tid, men nu forlænger han

Ekstra Bladet har fredag talt med Christian Keller om sagen. Se med her. (Video: Anita Graversen)

Det har været et par hektiske døgn for Jonas Borring, der onsdag tog orlov på ubestemt tid. Årsagen er, at Randers-anfører Christian Keller er løbet med Borrings kone.

Nu har sagen taget en ny drejning.

- Jonas Borring har forlænget sin aftale med Randers FC med yderligere to år, så den nu løber frem til sommeren 2018. Nyheden skulle have været offentliggjort ved et særskilt arrangement i den kommende uge, men set i lyset af de seneste par dages interne hændelser i klubben, er annonceringen om kontraktforlængelsen blevet fremskyndet, lyder det på Randers' hjemmeside.

Kontraktforlængensen er underskrevet inden Borring fandt ud af, at Keller var løbet med hans kone, og Ifølge Ekstra Bladets kilder i Randers kan det derfor stadig ske, at kontrakten bliver revet i stykker.

Disse oplysninger bekræfter direktør Michael Gravgaard nu.

- En kontrakt kan jo altid blive revet itu, men det er bestemt ikke det, der er Randers FCs intention. Vi har forlænget en kontrakt med en spiller i to år, fordi vi rigtig gerne vil beholde ham. Vi er selvfølgelig glade for kontraktforlængelsen. Nu kommer offentliggørelsen på grund af nogle prekære omstændigheder. Det, havde vi håbet, kunne være anderledes, siger Michael Gravgaard til Randers Amts Avis

Den hidtidige kontrakt mellem Randers og Borring udløb til sommer.

16. september 2012 debuterede Borring for Randers i en Superliga-kamp mod AaB, og kantspilleren har siden da spillet 88 kampe og scoret 16 gange for Randers.

Christian Keller er på kontrakt frem til sommeren 2017, og nu er spørgsmålet, om en af de to spillere får ophævet kontrakten, eller om Randers FC vil forsøge at få dem på banen sammen.

Jonas Borring spillede forrygende i efteråret, men efter Christian Kellers svigt er han nu sendt på ferie (Foto: Anita Graversen) Randers FC - 11. mar. 2016 - kl. 10:01 Borring taler: Dolket i ryggen af Keller

Christian Keller (th.) har kastet Michael Gravgaard og Randers ud en skidt sag. Foto: Claus Bonnerup Allan Olsen - 11. mar. 2016 - kl. 09:33 Keller eller Boring skal væk!

Der er store problemer i Randers. Cristian Keller har angiveligt nappet Jonas Borrings kone, og det skaber stor uro i truppen. (Foto: Anita Graversen) Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 08:27 Splid i Randers: Anfører snupper stjernens kone

Se også: Stjerne færdig i Randers: Knust efter brud med konen

Her bliver Borring slagtet på banen:

56 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere