Annonce:
Annonce:

Undskylder flugt

Imed Louati forlod DS Arena umiddelbart efter udskiftning i søndags, men han har undskyldt og er tilgivet

Se højdepunkterne fra opgøret mellem Hobro og Lyngby her. Video: Discovery Networks Danmark
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Hobro-angriberen Imed Louati har undskyldt over for sine holdkammerater og trænerstaben i superligaklubben, efter at han i søndags reagerede negativt på en udskiftning. Det siger Hobros cheftræner, Peter Sørensen, til Nordjyske.

Da tuneseren blev skiftet ud efter knap en time af opgøret mod Lyngby, blev han rasende og sparkede til en bande, før han gik ud af stadion og satte sig i sin bil. Nu er optrinet tilgivet, fordi angriberen selv har indset, at han reagerede for voldsomt.

- Han mente, at han bedst ville kun styre sit temperament på afstand. Jeg mener ikke, at det var den rigtige opførsel, men dagen efter undskyldte han over for først mig og siden spillerne, og det kan vi godt rumme, siger Peter Sørensen til Nordjyske.

26-årige Louati er da også med i den trup, som Hobro har udtaget til lørdagens hjemmekamp mod AC Horsens. Det opgør begynder klokken 17.

Louati kom til Hobro i september og har siden scoret to mål i 17 superligakampe. Han har også en fortid i Vejle Boldklub.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: