Ungdomsparty: Fynske teenagere mod Kents krigere

OB sparede alle profiler og lod U19-mestrene tage kampen op mod Silkeborg i en helt igennem ligegyldig kamp

Mikkel Hyllegaard reducerede til 1-2 for OB, der stillede med et næsten rent ynglingehold. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Mikkel Hyllegaard reducerede til 1-2 for OB, der stillede med et næsten rent ynglingehold. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

ODENSE (Ekstra Bladet): Det var drenge mod mænd. Mændene vandt! Fortjent. Kent Nielsen tog en 2-1 sejr med hjem fra sin gamle arbejdsplads og hjemmebane efter scoringer af Emil Holten, der slog til to gange i hhv. det niende og i det 26. minut. Alexander Lind sømmede den fynske kiste til med scoringen til 3-1 i overtiden.

Unge Mikkel Hyllegaard, der er hentet i danmarksserien hos Svendborg/Oure, fik dog tilskuerne til at varme lufferne, da han ti minutter efter pausen reducerede til 1-2 efter fornemt assist-arbejde af Anders Klynge.

Indtil da havde det største jubelbrøl lydt, da OB fik sit første hjørnespark efter en stiv halv time…

Folkene fra Søhøjlandet kan tage et godkendt slutspil og en sejr med sig ned i 1. division, og så kan Kent Nielsen og hans drenge så løbe rundt dernede og glæde sig, til de skal møde OB igen…

Efter 6-0 hjemme vandt jyderne endnu en sejr over de stribede, der i dagens ligegyldige anledning valgte at spare samtlige profiler og i stedet gav genvalg til det ynglingehold, der søndag vandt DM-guld i U19-fodbold.

Fynboerne startede med syv ’mestre’ på banen og fire på bænken, og da tilbagevendte Janus Drachmann allerede efter syv minutter måtte sætte sig og tog anførerbindet af, var OB oppe på otte – og efter pausen ni drenge med dunede hager på banen.

Den blev dog toppet, da fynboerne efter en time havde hele 10 teenagere i aktion – plus Troels Kløve!

Efter en første halvleg, hvor Silkeborg havde massivt spilovertag, begyndte de unge striber faktisk at æde sig dygtigt ind i opgøret efter pausen. Jyderne havde flere tilbud, men kuglen skal jo som bekendt helt ind over stregen – og det gælder uanset, om man spiller mod drenge eller mænd. Kent Nielsen var heller ikke top-tilfreds med alt, han så på en dag, da de rødblusede også sparede en håndfuld af de spillere, der alligevel ikke fortsætter i næste sæson.

Se også: Boilesen kan få FCK-comeback i guldkamp

Se også: Det spildte hattrick

Se også: FC Midtjylland må undvære profil i guldkampen

26 kommentarer
Vis kommentarer