Unikke scener: Her skaber Brøndby-fans vild derby-stemning

Lørdag var der spækket med Brøndby-fans på Vestegnen forud for derbyet i Parken. Det er ikke noget man normalt er vidne til. Se og hør fansene fantastiske opbakning lige her

Se den vilde stemning her (Video: Brian Jelshøj)

Godt nok har Brøndby Support og Alpha som bekendt skrottet søndagens derby i Parken. Blandt andet på grund af utilfredshed med antallet af billetter, som FC København har tildelt fansene fra Vestegnen.

Men det betyder ikke, at Brøndby-spillerne mangler opbakning. Tværtimod. Lørdag dannede Brøndby Stadion rammen om nogle temmelig unikke og vilde fan-scener.

Klubben havde nemlig gjort lørdagens træning helt åben for fans. Noget den normalt aldrig gør.

Det tilbud takkede flere end 1600 fans ifølge Brøndbys officielle Facebook-side 'ja tak' til og tog plads på den ene langside på stadion. Her blev der festet igennem i et orange-rødt hav af romerlys. Sang var der naturligvis også masser af.

Øverst i artiklen kan du se de imponerende fan-scener fra træningen.

Videoen stammer fra Facebook-gruppen Brøndby IF - 1964.

Brøndby Support afslører på sin hjemmeside, at mange fans har efterspurgt muligheden for at støtte deres spillere til træningen inden braget mod FCK nu, hvor der ikke bliver nogen Brøndby-fanfest til selve derbyet i Parken søndag.

Fan-forespørgslen faldt pudsigt nok sammen med en udmelding fra Brøndby-træner Alexander Zorniger, som håbede på at se Brøndby-fans på lægterne til den sidste træning.

En mulighed man ville give fansene som et bevis på klubbens værdsættelse af 'det særlige bånd, der eksisterer mellem fans og spillere' i de otte måneder tyskeren har været i klubbe.

- Den sidste træning før kamp plejer vi altid at have lukket, men vi har sagt ja til at åbne dørene for jer fans på lørdag, da I betyder utrolig meget for os. De fans der har tid og lyst til at komme forbi vores træning på lørdag er derfor meget velkomne, da jeg er sikker på, at det vil give vores spillere en masse energi som de kan tage med sig ind i kampen på søndag, lyder Zornigers tilbud ifølge Brøndby Support.

Søndagens derby spilles klokken 13.30.

Se også: Trods Brøndby-boykot: Så mange billetter er solgt til københavner-derby

Se også: Brøndby-ikons nedtur: Har mistet millioner

Se også: Cornelius om BIF-høst: Det havde jeg ikke forventet

Se også: 'FCK er lysår foran Brøndby, men…'

364 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere