Annonce:
Annonce:

Van der Vaart skylder formue til sin eks - se hvorfor

Rafael van der Vaart er blevet rodet ind i en sag om gæld til ekskæresten Sabia Boulahrouz, som han angiveligt skylder flere hundrede tusind i gammel husleje

van der Vaart og Sabine, mens de stadig var sammen og forelskede. Nu skylder den fallerede stjerne angiveligt eks'en penge. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Selvom det er mere end et år siden, at FC Midtjylland-stjernen Rafael van der Vaart brød med ekskæresten Sabia Boulahrouz (ekskone til Khalid Boulahrouz, red.), har de ikke helt brudt forbindelsen.

Som det er for så mange andre tidligere par, holder pengesager dem sammen i en vis forstand. For ifølge Bild skylder van der Vaart fru Boulahrouz omkring 60.000 euro i husleje. Svarende til cirka 450.000 danske kroner.

Gælden stammer fra parrets fælles villa i Hamborg, som van der Vaart flyttede ind i, efter parret begyndte at date i 2013. Sabia Boulahrouz bor stadig i villaen med sine to børn. Men FCM-stjernen har dog ikke boet der siden marts 2016, hvor de gik fra hinanden. Alligevel er der gammel gæld. For van der Vaart står ifølge Bild stadig på lejekontrakten.

Annonce:

Frem til november 2016 betalte van der Vaart hver måned cirka 8500 euro, svarende til 63.000 kroner, i husleje. Men af en eller anden grund skal han have stoppet med sine månedlige betalinger. Det betyder, at gælden er løbet op i de cirka 450.000 kroner.

van der Vaart skylder penge i husleje - det selv om han hiver Superligaens højeste løn.
van der Vaart skylder penge i husleje - det selv om han hiver Superligaens højeste løn.

Begge hives i retten
Ifølge Bild kan tvisten kun løses, hvis begge parter bliver enige.

Nu har udlejeren af villaen i Hamborg hevet begge parter i retten, hvis man skal tro Bild. Her repræsenteres van der Vaart af advokaten Stefan Schlimm.

Han fortæller, at van der Vaart er villig til at betale.

- Vi tilbyder et engangsbeløb mod at blive fjernet fra lejekontrakten, siger advokaten ifølge Bild. Hvad det 'engangsbeløb' dækker over, melder historien ikke noget om.

Udlejerens advokat har ikke tænkt sig at handle ondsindet over for fru Boulahrouz og hendes børn, som kan ende med at sidde alene tilbage i et stort og dyrt hus.

- Vi sætter ikke en alenemor med to børn på gaden, siger han.

Annonce:

Leder efter nyt hjem
Skal man tro Sabia Boulahrouz selv, så ligger hun ikke på den lade side i forhold til at finde en ny og billigere bolig.

- Jeg har ledt efter et hjem til mine børn og mig i lang tid nu. Det har været svært. Eftersom mine børn går i skole imens, så leder vi efter et hjem nær skolen, så de sparer tid og kan bo i miljøet omkring skolen, siger hun ifølge Bild.

Stemningen mellem Sabia Boulahrouz og van der Vaart er tilsyneladende ikke alt for god.

- Jeg har forsøgt adskillige gange at løse udeståendet med gælden med min ekskæreste (van der Vaart, red.), men han har endnu ikke svaret på mine henvendelser, siger hun.

Ifølge Bild er det slet ikke første gang, at Sabia Boulahrouz kræver kontanter af en eks. Efter hende og Khalid Boulahrouz gik fra hinanden i 2013 efter syv år sammen, krævede hun husleje fra den tidligere Brøndby-spiller.

Angiveligt skyldte han i en periode cirka 20.000 euro, svarende til cirka 150.000 kroner.

Annonce:

Van der Vaart danner som bekendt par med håndboldstjernen Estavana Polman. De venter barn sammen.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte van der Vaart, der ikke ønsker at stille op til interview.

Arek Onyszko: Jeg har været et ondt menneske

Officielt: AaB scorer millioner på nyt gigant-salg

I tvivl om FCK-fremtid: 'Jeg aner det ikke'

Afsløring: Ståle flirter med tidligere FCK-helt

Sådan vil de undgå kaos: 'Største sikkerhedsmæssige udfordring nogensinde'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: