Vanvittigt comeback af FCM

Jakob Poulsen scorede på direkte frispark og i dommerens overtid, da FCM vendte 0-1 til 2-1 sejr i Aalborg

Jakob Poulsen blev den helt store helt med to kasser. (Foto: Polfoto)
Jakob Poulsen blev den helt store helt med to kasser. (Foto: Polfoto)

Gummiben? Dem er der ingen af i FCM i denne sæson.

Det satte Superligaens tophold en tyk streg under, da de vendte 0-1 til 2-1 på mestrenes hjemmebane i Aalborg.

Kampen blev afgjort på dramatisk vis dybt inde i dommerens overtid, da Jakob Poulsens skud blev rettet af og nærmest tøffede ind i nettet uden chance for AaB-keeper Nicolai Larsen.

FCM formåede at gøre det der kræves i en mesterskabssæson. De vendte en kamp trods AaB-scoring først, og på trods af at AaB de seneste to gange holdene har spillet i Aalborg har vundet.

Alt tydede ellers på pointtab for anden runde i træk for FCM.

I sidste runde smed man også to vigtige point i mesterskabskampen med 3-3 i Esbjerg, hvor FCM endda førte 2-0 på et tidspunkt i kampen.

Se også: Derfor valgte AaB Søndergaard

FC Midtjylland virker dog ikke rystet som sidste forår, hvor topplaceringen blev smidt igennem en række dårlige præstationer oftest præget af nerver.

I den store jyske duel søndag eftermiddag var FCM bare godt matchet af AaB i en kamp, hvor det fysiske spil var i højsædet. Kampen i sig selv var en noget rodet affære, hvor spillet nærmest konstant blev afbrudt af små frispark, og spillere der skulle bruge behandling.

FCMs sene mål må også være dårligt nyt for både spændingen i mesterskabskampen og for FCK, der havde håbet at kunne trække en smule ind på midtjyderne med en sejr over Silkeborg i denne runde.

Jakob Poulsen var kampens helt store profil. Han scorede begge FCMs mål og blev efter kampen fortjent hyldet af de medrejsende FCM-fans bag det ene mål.

Kampens oplevelse stod Jacob Poulsen også for. En frisparksperle kort før pausen. Thomas Enevoldsen, som scorede AaBs føringsmål, begik et lidt klodset frispark i en perfekt position for landsholdsspilleren Jacob Poulsen.

Se også: Superligaens topscorer: Mål er en gave fra Gud

Han takkede også for muligheden ved at sende bolden i en skøn bue udenom muren og modsat AaBs keeper Nicolai Larsen.

Jacob Poulsen blev også omfavnet ekstra varmt af Sylvester Igboun, der kostede dyrt, da han tabte bolden i eget felt efter en dødbold. Thomas Enevoldsen snuppede den fra ham og sendte bolden smukt over i det ene hjørne.

Ellers var det sporadisk og nærmest tilfældigt hvad der opstod af chancer.

Superligaens topscorer Martin Pusic, der scorede tre mål mod Esbjerg, fik ikke meget at arbejde med, og slog også mere ud med armene end skabte noget selv.

For AaB er sæsonen ved at være overstået. Bronzepladsen begynder efterhånden at forsvinde ud af syne efter man nærmest havde kontakt med tredjepladsen ovenpå en flyvende start på foråret.

AaB har ikke vundet i de sidste fire kampe med tre nederlag og så uafgjort mod Randers.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere