Vejle politianmelder fans efter drama

To fans er meldt til politiet for deres optræden på Vejle Stadion påskedag

Se højdepunkterne fra kampen i Vejle her. Video: Discovery Networks Danmark

Bølgerne gik i den grad højt påskedag, da AGF på Vejle Stadion vandt 4-2 i noget af det mest underholdende, vanvittige og dramatiske fodbold, der er spillet i Danmark længe.

Frustrationerne skiftede side flere gange i løbet af kampen, men til sidst var det hjemmeholdet, der havde de fleste panderynker, da AGF vandt, hvilket sikrede, at Vejle slutter sidst i nedrykningsspillets gruppe A - og derfor skal ud i nogle barske overlevelseskampe.

Først stormede en mand på banen. Hvorfor vides ikke, men tumpen invaderede græstæppet og måtte efterfølgende eskorteres ud af vagterne.

Siden fløj en skraldespand såmænd på banen. En ordentlig kleppert vel at mærke.

Det medførte en længere afbrydelse af kampen, og det medførte, at sikkerhedspersonalet mandsopdækkede dommerteamet, da kampen var overstået.

Efterfølgende var ledelsen i Vejle Boldklub ikke i tvivl om, at det skulle have konsekvenser, hvilket afstedkom godt med overarbejde påskedag.

Ubehageligt punktum
Konklusionen 2. påskedag er klar. To fans er blevet politianmeldt for deres optræden.

Det fortæller direktør Henrik Tønder til Ekstra Bladet.

- Vi har brugt tiden efter kampen på at få identificeret baneløberen og den person, der kastede skraldespanden. De to personer bliver nu tildelt karantæne og bøder.

- Derudover er vi i kontakt med politiet med henblik på at overgive sagen til dem, fortæller han.

Henrik Tønder kender ikke til de nærmere detaljer omkring skraldespands-kasterens alder og køn. Det er ikke hans opfattelse, at skraldespanden blev kastet efter dommeren på sidelinjen.

De to tilskuerepisoder var et ubehageligt punktum for en besynderlig kamp, hvor det røde kort til Allan Sousa, Vladlen Yurchenkos mål efter dommerkast, Patrick Mortensens fairplay-udligning og samme Patrick Mortensens 3-2-scoring var de største højdepunkter i dramaet.

Se også: Aldrig set før: Fan smider skraldespand på banen

Se også: Totalt kaos: - Dommeren fejler fuldstændig

Se også: Skandaløse scener: Superliga-dommer må beskyttes af vagter

Se også: Farce i Vejle - skøreste kamp nogensinde!

- Jeg har fundet ud af, hvad der var vigtigt for mig. Før levede jeg et liv, der førte mig hen i stressen, siger FC Roskildes 1. divisionstopscorer Emil Nielsen. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Topscorer ramt af stress: Måtte ringe 112

- Hvad vi lavede? Vi drillede John Sivebæk, fortæller Thomas Gravesen om sin indtog i Real Madrid i 2005. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Tøffe og Graver afslører: Sådan var den vilde tur til Madrid

Sormani er tilbage i Danmark, efter han kvittede sit job i Vejle - nu taler han ud om sin tid som cheftræner for vejlenserne. Foto: Anders Brohus Sport og Spil For første gang efter stoppet: Nu taler Sormani ud

72 kommentarer
Vis kommentarer