Anklaget for regulær snyd - Superliga-klub afviser alt

Vejles træner var i karantæne, men nu beskyldes han for at være i kontakt med bænken. Klubben afviser det

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Vejle Boldklub

Adolfo Sormani er normalt manden med taletiden på Vejles bænk, men efter en disciplinærsag, hvor Vejle-træneren blev dømt for at have truet en dommer, måtte han en tur på bænken. Men der blev stadig talt.

I TV3 Sports udsendelse blev klubben beskyldt for at gå imod reglerne om nul kommunikation mellem en karantæneramt træner og bænken.

Se klippet øverst

- Jeg tænker, at der kommer en ny disciplinærsag. Det er selvfølgelig disciplinærudvalget, der skal tage det op. Det er faktisk lidt håbløst, synes jeg, sagde fodboldekspert Per Frimann efter kampen.

- Det er ikke deres forældre, de ringer hjem til.

 

Der var meget snakkeaktivitet hos Sormani samt hos målmandstræner Marco Ferrari, som havde en halsedisse meget højt oppe for at dække munden.

Vejle afviser dog alt.

- Vi afviser alle anklager om, at Adolfo Sormani skulle have haft kontakt til bænken. Der er tale om et scoutingsystem, siger assistenttræner Morten Bisgaard ifølge Ritzau.

Vejle fortalte også om scoutingsystemet til TV3 Sport og nævnte, at det er et, som de altid bruger. Og derudover havde målmandstræneren døjet med sygdom.

De nægtede dog at stille op til interviews omkring det.

I DBU's disciplinærbestemmelser står følgende:

- Pågældende må på karantænedagen fra 1 time før kick-off og indtil slutsignalet har lydt, ikke befinde sig tættere på holdet end på det pågældende stadions tilskuerpladser.

- Vedkommende må således i det pågældende tidsrum hverken være tilstede på spillepladsen, i omklædningsrummet eller andre steder, hvor direkte eller indirekte kontakt med holdet eller enkelte spillere kan opnås.

Sormani fik tildelt karantænen blot ti timer før kickoff til lokalbraget.

FCM-profil hængt ud af Ståle: 'Jeg har ikke hans nummer'

11 grunde til gigantisk succes: Sådan har Esbjerg stormet Superligaen

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind