Annonce:
Annonce:

Vejle skriver kontrakt med Djeziri

Den tidligere Glasgow Rangers-, Leicester- og Portsmouth-spiller Adda Djeziri har underskrevet halvanden-årig aftale med Vejle Boldklub

Adda Djeziri skifter til Vejle. (Foto: www.lcfc.co. uk)
Adda Djeziri skifter til Vejle. (Foto: www.lcfc.co. uk)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Vejle Boldklub

Med blot 11 scoringer i 14 Superligakampe har Vejle-offensiven ikke ligefrem demonstreret skræmmende farlighed hidtil i efteråret.

Derfor forstærker vejlenserne sig nu med det 20-årige talent Adda Djeziri, der til nytår forlader FC Hjørring og 2. division Øst til fordel for en halvanden-årig kontrakt med Vejle.

- Adda Djeziri var til prøvetræning i sommer og gjorde det fint. Derfor besluttede vi at følge ham tæt i efteråret hos FC Hjørring. Her har han gjort et godt indtryk og været en fremtrædende spiller i 2. division Vest. Og vi har derfor valgt at give ham mulighed for at blive tilknyttet vores førsteholdstrup. Vi ser ham som en udviklingsspiller. Adda Djeziri har helt specielle tekniske færdigheder og er en meget atletisk spiller, men han mangler stadig noget fysisk. Det skal han have bygget på, siger Hans Lauge om spilleren, der trods sin unge alder allerede har været på kontrakt hos Glasgow Rangers, Leicester og Portsmouth.

Spilleren selv glæder sig at prøve kræfter med Superligaen - og blive genforenet med Jimmy Nielsen, der var Djeziris holdkammerat i Leicester.

- Jeg glæder mig utrolig meget, for jeg har et rigtig godt indtryk af klubben. Alt omkring virker professionelt. Og så ved jeg fra Jimmy (Nielsen - red.), at Ove Christensen ikke at bange for at give unge spillere chancen, så det bliver dejligt at begynde i Vejle Boldklub, siger Adda Djeziri til klubbens hjemmeside.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: