Annonce:
Annonce:

Ove har pistolen for panden

Uro i Vejle: Ove Christensen kan snart blive den næste fyrede træner i Superligaen

Det er ikke kun de manglende resultater, der får folk til at stille spørgsmålstegn ved Ove Christensen i Vejle. (Foto: Ole Frederiksen)
Det er ikke kun de manglende resultater, der får folk til at stille spørgsmålstegn ved Ove Christensen i Vejle. (Foto: Ole Frederiksen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Vejle Boldklub
Der har været blæst om cheftræner-posten i flere jyske klubber i den seneste tid.

AaB har sparket Bruce Rioch tilbage til England, Erik Rasmussen er endelig blevet bekræftet som Ove Pedersen-afløser i AGF-stolen fra nytår, og i Esbjerg er temperaturen under Troels Bechs numse langtfra behagelig.

I ly af al den turbulens har Vejle vaklet som en teenager på den lokale Crazy Daisy sidst på natten.

Syv superligakampe uden sejr og et fortjent pokal-exit til Hvidovre har ifølge Ekstra Bladets oplysninger fået flere bestyrelsesmedlemmer til at sætte spørgsmålstegn ved cheftræner Ove Christensen.

Utilfredsheden handler dog ikke bare om de svigtende resultater. Også holdsammensætningen, taktikken og Ove Christensens udtalelser til pressen har fået mændene med magten til at løfte øjenbrynet.

Hans eget ansvar
Specielt én udtalelse har givet anledning til sure miner. Da træneren efter 1-1-kampen i Randers 19. oktober stillede sig frem foran pressen med følgende svada møntet på sine spillere:

- Kigger jeg på Valentino Lai, Brian Nielsen og Bora Zivkovic, så ligger de en del ned og piber. De Randers-spillere, de er oppe imod, er fysisk set i fantastisk stand.

- Der mangler vi at løfte noget jern for at måle os med dem. Vi er ganske enkelt for splejsede og tynde, brummede han.

Bare over stregen
Den brummen skurrer i ørerne på de ambitiøse østjyder. For Ove er jo manden, der har hentet spillerne til klubben, og så er det vel også hans ansvar at geare dem til opgaverne, mumles der på direktionsgangen.

Her har de også kunnet notere, at deres med-oprykkere fra SønderjyskE har samlet et tilsvarende antal point, men med et langt mere skrabet budget.

- Henrik Tønder, hvor tilfredse er I med pointhøsten?

- Vi er tilfredse med vores placering. For målsætningen er, at når turneringen er ovre, skal vi være over nedrykningsstregen. Der vil være nogle tidspunkter, hvor det kører og nogle tidspunkter, hvor det ikke kører.

- Hvor sikkert sidder Ove i sædet?

- Ove har gjort - og gør et skidegodt stykke arbejde. Så han er ligeså sikker som alle andre trænere, siger Vejle-direktøren, som kan se frem til et kampprogram, hvor det kan være svært at få øje på pointene, der skal holde den gamle storklub over stregen

Derfor har Ove Christensen i den kommende tid pistolen for panden, og med det program, der ligger og venter på de rødblusede, kan den 58-årige fodboldtræner meget vel være den næste, der skal lede efter nyt arbejde...
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: