- For mange gaver

Det lykkedes ikke for Vejle at gå videre i pokalen mod Randers. Vejle-træner forsvarer ti ændringer på holdet

Vejle-træner Constantin Galca havde ændret på ti positioner i onsdagens pokalkamp mod Randers, men han insisterer på, at han ikke nedprioriterede turneringen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejle-træner Constantin Galca havde ændret på ti positioner i onsdagens pokalkamp mod Randers, men han insisterer på, at han ikke nedprioriterede turneringen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vejle havde ændret på hele ti positioner i startopstillingen, da holdet onsdag gæstede Randers FC i kvartfinalen i Sydbank Pokalen.

Det endte med pokalexit for Vejle og et nederlag på 1-3.

Lukas Engel, som var den eneste genganger hos Vejle i forhold til den seneste superligakamp mod OB, scorede Vejles eneste mål efter bare ti minutter.

Dernæst scorede Randers tre gange i første halvleg, og det kom Vejle sig aldrig over. Det ærgrer Vejle-træner Constantin Galca.

- Vi havde en god chance for at gå videre til næste runde. Vi spillede fint i de første ti minutter, men lukkede så Randers ind i kampen. Jeg savnede mere fokus, mere løb og mere vilje fra vore spillere.

- Ellers går det ikke mod så godt et hold som Randers. Vi gav for mange gaver væk, og vores pres sad ikke, som det skulle, siger Galca til klubbens hjemmeside.

De mange ændringer på holdet var ikke et udtryk for, at Vejle havde nedprioriteret pokalturneringen, forsikrer Galca.

Vejle gav comeback til Jacob Schoop og Mads Greve, mens Adama Fofana fik sæsondebut.

- Fofana spillede en god kamp, og det er vigtigt for truppen, at han får kamptræning og kan blive et kort, vi kan spille, lyder det fra Galca.

Mens Vejle havde ændret på næsten alle pladser, stillede Randers-træner Thomas Thomasberg op med det, holdet havde trods flere skader.

- Vi investerede rigtig meget i den kamp. Vi trækkes med en del skader, men stillede ellers det bedste, vi formår og havde ydermere ændret lidt i konstellationen, så vi gik tilbage til en fire-bagkæde.

- Vi spillede fint både med og uden bold og producerede rigeligt i første halvleg til en solid føring. I anden halvleg kørte vi den sikkert hjem. Vi vil både gerne i top-6 og nå langt i pokalen, siger Thomasberg.

Randers-spilleren Vito Hammershøy-Mistrati udgik humpende efter en hård tackling, men meldes i bedring før mandagens ligakamp ude mod AGF.

På Twitter skriver Randers torsdag, at Hammershøy-Mistratis ankel er hævet, men at han er optimistisk.

- Wilczek bør starte inde

FCM snupper ungt Brøndby-talent

Vildt forslag: Transfer-regler skal ændres

Vanvittig straffe-statistik

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.