Kontroversielt rødt kort ændres - udvist spiller klar til FCK

Dommer blev klogere efter at have set TV.  DBU har nølet med afgørelsen

Oprykkerne fra Vejle må undre sig.

Fredag formiddag klokken 10.15 kunne DBU meddele, at disciplinærudvalget efter indstilling fra dommer Sandi Putros har ændret udvisningen fra udekampen mod SønderjyskE af færingen Viljormur Davidsen til et gult kort.

Dermed kan den rutinerede spiller på venstrekanten alligevel være med i søndagens opgør FCK.

Selv om Sandi Putros efter at have set den omdiskuterede kendelse på TV hjemme i lænestolen hurtigt nåede frem til en erkendelse af, at han havde fejlet, har disciplinærudvalget været to uger om behandle 'tilståelsen' og ændre på dommen.

Det har betydet, at Vejle i den forløbne uge har trænet og øvet sig i at spille uden den gennemrutinerede venstrekant.

- Helt ærligt, synes jeg, at 14 dage er en lang ekspeditionstid på en sag, hvor dommer har erkendt en fejl, siger Vejles sportslige leder Jacob Krüger.

- Naturligvis er vi glade for, at der kommer en retfærdig kendelse, men vi kan ikke sige, om resultatet ville  være blevet et andet, hvis vi ikke havde spillet med en mand mindre i mindst 70 minutter.

- Desværre er der ikke mulighed for at få en omkamp.

- Hvorfor der er gået så lang tid, kan jeg ikke svare på, men vi har endda rykket og rykket for at få en afgørelse, så jeg undrer mig meget, siger Jacob Krüger.

Det er lidt af en kamel, som Sandi Putros har slugt for at nå frem, at Vejles Viljormur Davidsen alligevel ikke skulle være smidt ud.

Efter at Vejle havde 'reddet' ham fra en konfrontation med en meget ophidset træner, Adolfo Sormani, var Sandi Putros mandfolk nok til at stå frem på TV og forsvare udvisningen.

Selv om han modsat de fleste andre til stede i Haderslev ikke oplevede frisparket til et rødt kort.

Sandi Putros mente i kampens hede, at SønderjyskE's nye fund, Alexander Bah blev nedlagt og frarøvet en oplagt scoringschance, selv om den nye SønderjyskE-spiller faktisk ikke havde kurs mod målet, men på vej væk fra det.

Rasende Vejle-træner ført væk efter Superliga-kamp

Kæmpe dommerfejl: Usynlig udvisning knækker Vejle