Skrækstart: Nyindkøb alvorligt skadet

Ali Adnan kommer ikke i aktion mere i denne sæson. Den irakiske landsholdsspiller rev korsbåndet over ved onsdagens træning

Vejles Ali Adnan rev korsbåndet over ved onsdagens træning. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejles Ali Adnan rev korsbåndet over ved onsdagens træning. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ali Adnan skulle være med til at redde Vejle, men nu er den irakiske redningsmand ude som minimum i resten af denne sæson.

Vejle hentede Adnan i starten af november, og han fik debut i sidste weekends kamp mod Randers FC. Adnan fik 32 minutter, og det bliver muligvis de eneste 32 minutters Superliga-fodbold, som han får i sin karriere.

Ved onsdagens træning fik Ali Adnan et vrid i knæet. Der var tale om et solouheld, og den efterfølgende undersøgelse på Privathospitalet Mølholm gav en nedslående diagnose.

Den 27-årige venstre back har revet det forreste korsbånd i venstre knæ over og skal nu igennem en lang genoptræning, inden han forhåbentlig kan gøre comeback efter sommerferien.

Ali Adnan fik debut for Vejle mod Randers FC i sidste weekend. Det bliver hans eneste kamp i denne sæson. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Ali Adnan fik debut for Vejle mod Randers FC i sidste weekend. Det bliver hans eneste kamp i denne sæson. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Vejle Boldklub vil støtte Ali Adnan igennem hans skadesforløb og hjælpe ham med at afsøge de for ham bedst tilgængelige genoptræningsmuligheder.

- Alle i Vejle Boldklub udtrykker stor sympati for Ali Adnan oven på denne ærgerlige nyhed og ønsker ham god bedring, skriver Vejle på sin hjemmeside.

Ali Adnan har optrådt 83 gange for Irak og blev hentet af Vejle på en fri transfer i MLS-klubben Vancouver Whitecaps. Han han har tidligere optrådt for Udinese og Atalanta.

Se højdepunkterne fra sidste weekends kamp mellem Randers FC og Vejle

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.