Raser over Riddersholm: - Han har ikke været ærlig

Vendsyssel beskylder Glen Riddersholm for ikke at have været ærlig, da han i jobsamtaler fortalte dem, at han var afklaret med ikke længere at være på træningsbanen

Glen Riddersholm som sportsdirektør i samtaler med træner Jens Berthel Askou. Foto: Ritzau Scanpix/Anders Kjærbye
Glen Riddersholm som sportsdirektør i samtaler med træner Jens Berthel Askou. Foto: Ritzau Scanpix/Anders Kjærbye

- Som jeg også har sagt til Glen, så synes jeg ikke, at han har været ærlig i processen.

Vendsyssel-bestyrelsesformand Jacob Andersen er over for Ekstra Bladet skarp i kritikken af Glen Riddersholm efter hans opsigelse, der kommer blot 49 dage efter, at den tidligere mestertræner kom til klubben som sportsdirektør. Fra 1. februar skal han i stedet været cheftræner i SønderjyskE.

- Jeg kunne forstå, hvis det var kommet om et eller to år, og hvis han så havde sagt, at den her stilling som sportsdirektør ikke var ham, og han savnede træningsbanen.

- Det havde jeg haft respekt for, men når han kun har været i jobbet halvanden måned, og vi nu havde brugt tid på, om han var afklaret med ikke at være på træningsbanen, så synes jeg ikke, at han har været ærlig.

- Diskussionerne med SønderjysKE er sikkert også startet nogle uger forud, så jeg er meget skuffet og ked af det på hele klubbens vegne.

- Omvendt er der ingen, der er uundværdlige, og vi er god forberedt på transfervinduet, og vi rykker tættere sammen og løser det, siger Jacob Andersen.

Artiklen fortsætter under billederne

Jacob Andersen – ejer og leder af Nordic Houseware Group og nu også bestyrelsesformand i Vendsyssel FF. PR-FOTO
Jacob Andersen – ejer og leder af Nordic Houseware Group og nu også bestyrelsesformand i Vendsyssel FF. PR-FOTO

Glen Riddersholm var ikke ærlig, da han fortalte Vendsyssel, at han var afklaret med at være væk fra træningsbanen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Glen Riddersholm var ikke ærlig, da han fortalte Vendsyssel, at han var afklaret med at være væk fra træningsbanen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

I Vendsyssel har de på ingen måde kunnet mærke, at Glen Riddersholm ikke var glad for livet som sportsdirektør, men det var her skoen trykkede.

- Han har forklaret over for mig, at han savnede at være på træningsbanen, og så havde han fået det her tilbud fra SønderjyskE, og det var en mulighed, som han ikke kunne sige nej til.

- Glen ringede til mig i går morges og meddelte, at han gerne ville opsige sin stilling, fordi han havde indgået en aftale med SønderjyskE om mandagen, og så mødtes jeg med ham i går aftes i Nyborg, forklarer Vendsyssel-bossen.

Hvad betyder det for jer, at han skifter lige til Sønderjyske, der som nummer 11 ligger placeret en enkelt placering over jer?

- Var det FCK, Brøndby eller FCM, som vi ikke betragter som konkurrenter, havde det været noget andet. Det her gør det ikke nemmere, slutter Jacob Andersen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Glen Riddersholm til skiftet, men over for klubbens hjemmeside fortæller han, at han var 'glad for Vendsyssel-jobbet, så der skulle noget meget attraktivt' til for at lokke ham væk, og det var SønderjyskE-jobbet altså.

Værd at bemærke er det, at Glen Riddersholm og Jacob Andersen gennem mange år har opbygget en fortrolig relation. Riddersholm har i FCM-tiden således været træner for Jacobs søn, Joachim Andersen, der nu er i Sampdoria. Den relation er nu formentlig udfordret en anelse, selvom formanden slår fast, at de altså ikke er rygende uvenner.

Så sent som søndag talte Riddersholm om et fantastisk 2018 for Vendsyssel:
'Punktum for et fantastisk 2018' - Riddersholm

Glen Riddersholm skal købe og sælge spillere for Vendsyssel i januar, men tiltræder 1. februar i SønderjyskE - intet tyder på et skifte før tid. Foto: Jens Dresling SønderjyskE - 19. dec. 2018 - kl. 13:33 Komisk scenarie: Skal købe spillere for rivalerne

Glen Riddersholm er færdig i AGF. Foto: /ritzau/Linda Johansen Sport og Spil Bag om chok-fyringen: Derfor tabte Riddersholm magtkampen i AGF

Rasmus Ankersen kan i en ung alder af 34 blandt andet skrive sportsdirektør i engelske Brentford på CV'et. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil FCM-bagmanden: Jorden er flad

55 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen