Riddersholm har planen klar: Her er hans transfer-løfte

Sportsdirektør Glen Riddersholm bebuder forstærkninger på alle fronter i oprykker-klubben

Den nyansatte sportsdirektør i Vendsyssel, Glen Riddersholm, erkender at der er brug for forstærkninger til den nuværende spillertrup. Foto: Ritzau Scanpix
Den nyansatte sportsdirektør i Vendsyssel, Glen Riddersholm, erkender at der er brug for forstærkninger til den nuværende spillertrup. Foto: Ritzau Scanpix

Vendsyssels nye sportsdirektør Glen Riddersholm bebuder markante forstærkninger til den nuværende trup, når overlevelse-kampen genoptages til foråret.

- Jeg vil gerne understrege, at efteråret generelt for klubben har budt på langt mere positivt end negativt. Og der er ikke noget usædvanligt i, at vi som oprykkere har problemer med at holde niveauet fra starten her sidst på efteråret, sagde Riddersholm efter 0-1-nederlaget til Randers.

- Men jeg erkender også, at det er nødvendigt at få tilført nye folk til spillerstaben. Og jeg har siden min tiltrædelse 1. november arbejdet hårdt på at finde mulige emner. Heldigvis ser det ud til, at vi er en attraktiv klub for mange, så jeg er sikker på, at vi inden jul kan melde rigtig gode nyheder ud omkring dette, fastslog han.

Han ville ikke sige, hvor mange han forventer at hente ind. Heller ikke præcist om hvilke positioner der har højeste prioritet. Et umiddelbart tip vil dog være offensive folk med dynamit i støvlerne. 

- Vi har kigget, og vil fortsat kigge bredt på emner til alle pladser. Én ting er dog sikkert: Dem der kommer er folk med kampe i benene her fra efteråret. Og tillige er det folk med den erfaring, der er vigtig at have med som ballast, når man skal ud at spille knald og fald-kampe om nedrykningen.

- Og selv om det måske har knebet resultatmæssigt på det seneste, vil jeg sige, at vi er kommet langt, og vi ser med fortrøstning frem mod foråret, sagde han.

Se også: Nu falder afgørelsen: Danskere kæmper for historisk triumf og gigantisk præmie
Se også: Drømmemål sender Randers på optur

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere