Trods intern uro: Svarede igen i forrygende Superliga-målfest

Uenighederne mellem spillertruppen og cheftræner Claus Nørgaard påvirkede ikke Sønderjyske, der tog alle tre point mod Vendsyssel

SønderjyskE-spillerne viste god moral og vandt 3-2 over Vendsyssel efter at have været bagud. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
SønderjyskE-spillerne viste god moral og vandt 3-2 over Vendsyssel efter at have været bagud. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HJØRRING (Ekstra Bladet): Ekstra Bladet kunne mandag afsløre, at der er intern uro i Sønderjyske, hvor flere af truppens spillere dette efterår har haft åbne opgør med cheftræner Claus Nørgaard.

Sønderjyderne gjorde senere samme dag et stort nummer ud af at forklare, at spillertruppen stod bag Nørgaard, men samtidig bekræftede spillerne i en pressemeddelelse, at de beskrevne episoder havde fundet sted…

Fredag aften gav spillerne fra Sønderjyske det svar, der betyder mest. Nemlig på banen. 

Efter 45 dårlige minutter vågnede holdet fra Haderslev op til dåd efter pausen og vendte et truende nederlag til sejr mod Vendsyssel FF.

Hjemmeholdet kom nemlig suverænt bedst fra start, og der var masser af tempo og optimisme i oprykkerne, der havde god held til at gøre sine mange kontraangreb farlige.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
 

Efter 12 minutter kastede det en farlig situation af sig, da lynhurtige Emmanuel Ogude stak fra alle og enhver.

Det lignede ellers, at nigerianeren selv trampede muligheden ud i sandet, men på en eller anden måde kom bolden tilbage i fødderne på angriberen, der tvang Sebastian Mielitz til en klasseredning.

Blot et par minutter senere var den gal igen, da nordjyderne hvæssede kontrakniven endnu engang. Situationen blev bremset af Johan Absalonsen på kanten af feltet, og så holdt de 1.304 tilskuerne vejret, for på disse kanter kender man godt til Jon Dagur Thorsteinssons sparketeknik.

Fulham-lejesvenden gik selvsikkert til bolden, som blev skruet i en pæn bue over muren og direkte ind i netmaskerne bag en chanceløs Mielitz.

Selv da vendelboerne slap gaspedalen som første halvleg skred frem havde de sønderjyske gæster svært ved at skabe det helt store. Men det skulle ændre sig drastisk efter pausen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix

For Sønderjyske indledte anden akt som lyn og torden. En skadet Mads Hvilsom blev taget ud i pausen, og erstatningen, Christian ‘Greko’ Jakobsen, satte efter få minutter sit aftryk.

Et indlæg fra Alexander Bah blev uheldigt clearet af Søren Henriksen, der ramte en holdkammerat i feltet, så bolden røg direkte i fødderne på Greko, der sikkert omsatte den løse chance.

Blot fem minutter senere fuldendte sønderjyderne bøttevendingen. Denne gang var scoringen mere elegant. Et glimrende indspil havnede hos årvågne Mart Lieder, der med hælen spillede Alexander Bah helt fri med Nicolai Flø. 

Med den medvind Bah er kommet ind i Superligaen med, vidste man på forhånd, han klinisk ville sende kuglen i kassen.

Med knap 20 minutter igen afgjorde Mart Lieder kampen med endnu en lille hælgenialitet. Et langt indkast havnede i feltet hos Sønderjyskes hollandske spydspids, der med en mand i ryggen satte en kraftfuld hælafslutning på, som strøg forbi Nicolai Flø.

Med fem minutter igen lykkedes det Emmanuel Ogude at hamre en reducering ind, men det ændrede ikke på, at den sene fredagskamp beviste, at uenighederne mellem trup og træner i Sønderjylland ikke behøver at gå ud over resultaterne

Drømmescoring sikrede Superliga-sejr i Odense

Klar til at droppe Bundesligaen: - Brøndby er en fantastisk klub

Topdommer fik hjernetumor og kæresten kræft: Nu er de begge helbredt

Golf-baben over dem alle: Brysterne kan være i vejen

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind