Viborg kæmper sig til sejr over Vejle

Fysisk stærke Viborg kæmpede sig til en 2-0-sejr hjemme over Vejle søndag

Highlights: Skarpe Viborg-hollændere sendte Vejle dybere ned i nedrykningssumpen.
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Søndag kæmpede et fysisk stærkt Viborg FF sig til en tiltrængt 2-0-sejr over Vejle Boldklub i Superligaens 21. spillerunde.

Viborg startede kampen bedst og var mest på bolden. Der gik ikke længe, før Vejle fik bedre fat, da gæsterne lagde et højere pres, der dog ikke kastede andet end hjørnespark af sig.

Det varede dog kun indtil det første mål, hvor holdet fra domkirkebyen fik bedre styr på gæsterne, da de sad godt på de fysiske dueller.

Det gjorde, at de rødklædte havde svært ved at skabe spil frem i banen, hvorfor hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, selv om gæsterne pressede godt på mod kampens afslutning.

Viborg ligger nummer syv efter sejren på hjemmebane over Vejle. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Viborg ligger nummer syv efter sejren på hjemmebane over Vejle. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
 

Med resultatet overtager Viborg syvendepladsen i rækken, mens Vejle nu får endnu sværere ved at blive oppe i Superligaen.

Vejles største chancer kom fra hjørnespark, men det blev ikke til mere end et svagt skud på mål.

Selv om Vejle umiddelbart kom bedre med i kampen, lykkedes det Viborg i kampens 22. minut at få bolden i nettet, da angriberen Jay-Roy Grot brugte sin fysik og prikkede bolden uden om gæsternes målmand.

Kort efter scoringen var Viborg tæt på at udbygge føringen, da midtbanespilleren Clint Leemans ramte stolpen efter en dårlig tilbagelægning.

Viborg kom godt fra start i anden halvleg og kom hurtigt på 2-0, da forsvarsspiller Lars Kramer i kampens 49. minut scorede efter et hjørnespark.

Selv om Vejle havde det svært, lykkedes det to gange at få bolden i nettet. Begge mål blev dog underkendt på grund af offside.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+