Annonce:
Annonce:

AaB blev fældet af gammel kending

Viborg lever fortsat takket været et godt hoved på Spillerforeningens formand Jepper Curth

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

Formanden brugte hovedet, så Viborg lever fortsat i nedrykningsspillet.

Holdet er ikke mere bundhold end man i hvert fald indtil mandag aften er side om side med AGF i tabellen

Selv om det snart er nogle år siden, at Jeppe Curth spillede i den røde/hvide stribede trøje, har han trods alt haft ni sæsoner i Limfjordsbyen, så der burde have været en eller anden, som kendte til den tidligere AaB-topscorers  spidskompetencer.

Efter godt en times spil satte Spillerforeningens formand hovedet på en bold tæt inde under mål, og dermed fik Viborg endelig fortjent gevinst af flere nærgående forsøg

Gæsterne havde både før og efter målet forsøg, som havde fortjent bedre skæbne.

Annonce:

Således var en anden tidligere AaB’er, Søren Frederiksen tæt på at gøre det til 2-0, da en bold fik lov at passere igennem nordjydernes forsvar, men hans halvkiksede forsøg ramte stolpen

Med sejren gentog Viborg bedriften fra sidste runde i slutspillet, hvor holdet fra domkirkebyen ødelagde AaB’s mulighed for at komme i slutspillet

Og tak for det

AaB ville ikke kunne have blandet sig

Spillet hænger slet ikke sammen, og den nye træner Morten Wieghorst har endnu ikke formået at få sat et aftryk på de tidligere danske mestre.

Samtidigt er euforien over slovakken Jakub  Sylvestr er ved at fordufte

Han brænder snart lige så meget som  Christian Bassogog.

Mod Viborg misbrugte slovakken to kæmpe muligheder før pausen, hvorefter  han stille og roligt forsvandt ud af billedet.

Gæsterne stod som sædvanligt meget lavt, men hjemmeholdet formåede aldrig at finde nøglen til at dirke Viborgs forsvar op.

Til gengæld formåede udeholdet at blive farlige på omstillinger og unødvendige boldtab af et ikke alt for boldsikret AaB-forsvar

Den nye Viborg-målmand, finnen Walter Viitala blev før pausen sat på større opgaver, men umiddelbart virkede gæsterne tryg ved den nye sidstemand, som har afløst Peter Friis Jensen, som brækkede kindbenet mod AGF.

I kampens allersidste minut fik finnen det yderste af neglene på et skud fra den indskiftede Jannik Pohl, og da slutfløjtet lød, styrtede flere af Viborg-spillerne ned for at hylde deres finske redningsmand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: