AGF smed sejren: Torskedumt straffe til slut

Mens AGF fortsat i teorien kan nå slutspillet, er Viborg fortabt i bunden

Den sidste livline for at få kontakt med bagtroppen og hen ad vejen slippe væk fra sidstepladsen, røg trods uafgjort mod AGF.

Med hensyn til nedrykningsspillet er Viborg også i gang med at skaffe sig selv et umuligt udgangspunkt, selv om et straffespark i slutfasen sikrede hjemmeholdet det ene point.

Det kunne være gået ganske anderledes, hvis angriberen, der en gang blev kaldt ’bødlen fra Georgien’, havde givet sin gamle klub et chok.

Knap var kampen fløjtet i gang, før tilskuerne fik syn for, hvorfor AGF droppede georgieren Mate Vatsadze.

Efter bare ni sekunder kunne den nye Viborg-angriber have scoret et af de hurtigste mål til dato i Superligaen, men alene med AGF’s målmand Aleksandar Jovanovic skød den georgiske angriber en meter forbi den ene stolpe.

Se det her:

Senere havde han et hovedstød, som han kun fik snittet.

Så Mustafa Amini kunne i stedet bringe gæsterne foran efter et stort forsvarskiks, hvor AGF’eren pludseligt stod fri ved kanten af det lille felt.

Dermed lignede det, at AGF’s opgør med fortidens spøgelser ville blive en succes, da et af dem er en forbandet dårlig statistik mod Viborg.

60734833.jpg 

Men et straffespark, som dommer Morten Krogh var sen til at dømme, kostede AGF sejren.

Et hjørnespark ramte Alexander Juel Andersen på overarmen, og Søren Frederiksen var sikkerheden selv fra pletten, så hjemmeholdet fik det ene point ud af et godt pres i slutfasen.

Her var Viborg nærmere en sejr end gæsterne, der i 2. halvleg overlod alt for meget af spillet til Viborg.

Se AGF's mål her:

Lyngby-miraklet nærmer sig

Her er oversigten: Så meget tjener de fem bedste i din Superligaklub

13 kommentarer
Vis kommentarer