Akharraz: Det minder om FCK - Brøndby

Med to mål blev Osama Akharraz den store helt, da Viborg FF slog FC Midtjylland i oktober, og han tror på endnu en stor kamp, når der er midtjysk derby fredag aften

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

Sidst Viborg FF og FC Midtjylland mødtes, spillede Osama Akharraz en af de absolutte hovedroller. Den lille kantspiller bragte sit hold foran med både 1-0 og 3-2 i opgøret, som endte med at blive Viborgs første sejr over lokalrivalerne i 10 år.

Fredag aften møder holdene hinanden igen, og Akharraz tror på, at han og de øvrige Viborg-spillere kan levere endnu en stor præstation, som de gjorde med 4-2-sejren i oktober.

- Jeg husker en fed, fed kamp, det må jeg sige. Der var gang i den, der var mange fans. En kamp, hvor vi lykkedes med alt næsten. Vi spiller en rigtig, rigtig god kamp, den bedste i sæsonen, tror jeg.

- Så det var en rigtig stor oplevelse, mere end jeg egentlig havde regnet med. Jeg havde ikke regnet med, at de kampe var så specielle og så store. Så det er en kamp, vi selvfølgelig glæder os til her på fredag. Vi vil gøre alt for at vinde selvfølgelig, siger han til Tipsbladet.

- Jeg tror, mange af os straks efter kampen mod Esbjerg (mandag, red.) tænkte på Midtjylland med det samme. Det er en kamp, man ser frem til, også i byen. Folk snakker om det, og folk her i klubben ser også frem til den kamp. Jeg tror, det bliver en stor dag med holdet.”

25-årige Osama Akharraz fik en stor del af sin fodboldopvækst i Brøndby IF, og han har oplevet kampene mod FC København på nærmeste hold. Én gang som indskifter og tre gange som bænkevarmer. Han mener, at det midtjyske derby godt kan måle sig med det københavnske.

Viborg FF og FCM tørner sammen i et vaskeægte rival-derby fredag aften. (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen Før jysk hadeopgør: FC Midtjylland ramt af hærværk

- Hvis man kigger historisk, så tror jeg, der er lang afstand mellem de opgør. Men hvis du bare kigger på selve kampe, og hvor mange fans der er, og atmosfæren, så synes jeg, den læner sig kraftigt op ad de kampe.

- Det må jeg sige. Der bliver sunget godt igennem i 90 minutter, så det er en kamp, hvor du godt kan finde ligheder med en FCK-Brøndby-kamp, helt klart, siger han.

Læs hele det store interview med Osama Akharraz i Tipsbladet fredag.

Her fortæller han om, hvad den seneste FC Midtjylland-kamp betød for hans Viborg-karriere, hvorfor han føler sig så godt tilpas i klubben, og hvorfor man ikke skal forvente flere uheldige episoder fra ham.

I Tipsbladet fredag får du også:

  • Et stort portræt af Bo Henriksens gamle holdkammerat Wes Morgan, der nu er ved at blive engelsk mester med Leicester.
  • Første kapitel af en ny reportage-serie om, hvordan fodbolden i Kosovo er en del af kampen for selvstændighed.
  • En reportage fra Dortmund, hvor det unge danske talent Jacob Bruun drømmer om engang selv at spille foran den gule tilskuermur
  • Historien om Benficas unge svenske forsvarer Victor Lindelöf
  • Et portræt af Rennes-kometen Ousmane Dembele
  • Fokus på EM-landet Schweiz
  • Og meget mere

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her.

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver tirsdag og fredag i tre måneder for kun 125 kroner per måned.

Læs mere og bestil på bladet her.

 

4 kommentarer
Vis kommentarer