Annonce:
Annonce:

Alt er åbent - superliga-drømmen lever i Helsingør

Lige ved og næsten for FC Helsingør, der leverede en flot præstation og bestemt ikke kan dømmes ude endnu

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Der er lagt op til en gyser af dimensioner, når Viborg søndag tager mod FC Helsingør til 90 minutters fodboldkrig om et enkelt sæt billetter til Superligaen.

Første halvdel af oprykningsgyseren på det, Helsingørs direktør selv har kaldt 'Danmarks værste faciliteter', sluttede nemlig 1-1 efter et tæt opgør, hvor værterne var tættest på at trække det længste strå.

Tryllerik: Det kan blive dyrt for klubben!

Der var en særlig stemning i Helsingør onsdag aften. De lokale cheerleaders lavede æresport for spillerne, da de løber på banen, og det flotte græstæppe var dækket af blå/hvid konfetti.

Annonce:

Der var noget på spil for de to mandskaber, der tørnede sammen i den første af to playoff kampe, der skal afgøre, om det er henholdsvis Superliga-holdet Viborg FF eller hjemmeholdet fra 1. Division FC Helsingør, der skal spille i landets bedste række efter sommerpausen.

Hele 3.382 tilskuere var mødt op til dagens kamp, dermed slog de sæsonrekorden på 2.293 tilskuere, der blev sat sidste weekend i 1-0 sejren mod Næstved.

Der var ikke meget mere end 120 viborgensere, som havde taget turen til det nordsjællandske i støtte til deres hold, der skulle forsøge at rejse sig efter at være blevet domineret over de seneste to kampe.

Fra starten af kampen var der knald på. Det var helt tydeligt, at FC Helsingør spillerne ikke ville lade sig skræmme af superliga-holdet fra domkirkebyen.

Unge Mads Aaquist var en konstant trussel imod Viborg-forsvaret, hvor han med frække stikninger bag forsvaret satte sine medspillere op.

Viborg forsøgte med kontraer på de misbrugte chancer i deres ende, men der manglede ofte det sidste, når de rendte ind Helsingør-muren, der bestod af anfører Andreas Holm og tårnhøje Rasmus Minor Petersen.

Annonce:

Første halvleg sluttede af med FC Helsingør-10’eren, der igen og igen viste sine kvaliteter frem og afdriblede tre Viborg-spillere på en gang.

Værterne kunne gå til pause med en god portion selvtillid efter en velspillet halvleg.

Solen var på det tidspunkt ved at gå ned over Kronborg, men det var spændingen på ingen måde.

Allerede fra starten af anden halvleg lagde de blå-klædte et endnu større pres, end de gjorde i den første del af kampen, og i det 49. minut skete det – den enorme midterforsvarer Rasmus Minor Petersen steg til vejrs på et hjørnespark af Mathias ’Malte’ Johannsen og bankede 'underhundene' i front med et flot hovedstød.

Presset fortsatte fra hjemmeholdet, der lignede et hold, der ville det mere. De pressede højt og kom til flere gode muligheder, som nemt kunne være konverteret til mål.

I stedet blev det i den anden ende, at der skete noget, da Mathias ’Malte’ Johannsen havde slået sig, og ikke nåede tilbage i forsvaret.

Annonce:

Det udnyttede netop indskiftede Christian Sivebæk til at lægge et indlæg, som Alexander Jacobsen sikkert sparkede ind til 1-1.

Scoring gav viborgenserne mere blod på tanden, samtidigt med at spillerne fra Helsingør begyndte at se lidt trætte ud.

Mod slutningen kom begge hold til muligheder, men aldrig noget, der for alvor blev farligt.

Dermed sluttede en underholdende kamp uden vinde. Det lover godt i forhold til retur opgøret, hvor man må håbe på lige så flot opbakning fra FC Helsingør-fansene og en langt bedre fra domkirkebyen.

Holger Danske var lige ved at vågne, og hvis hans drenge skal rykke op, så er der brug for, at han drager med  på søndag.

AGF renser ud efter møg-sæson

Tyskere til Brøndby - behold bare flop-angriber

40-året for Allans triumf: Rygskade tæt på at ødelægge alt for mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: