Anfører forlader Viborg - AGF spøger

Viborg begræder tabet af anfører Mikkel Rask, der har flere tilbud på hånden, men endnu ikke skrevet under på noget

Mikkel Rask skal i en moden alder prøve noget nyt. Foto: Lars Poulsen
Mikkel Rask skal i en moden alder prøve noget nyt. Foto: Lars Poulsen

- Vi er kede af at sige farvel til Mikkel, men han har besluttet sig for at prøve noget nyt. Vi ville gerne have beholdt vores anfører og kulturbærer, og derfor tilbød vi ham en fin kontrakt. Men der var noget økonomi, som Mikkel ikke ville acceptere, og så har han et ønske om at prøve noget nyt i en moden alder, sagde cheftræner Johnny Mølby.

Mikkel Rask afslørede efter sin afskedskamp for Viborg, at han har tilbud fra både indland og udland, men den snart forhenværende Viborg-anfører ville ikke kommentere sin fremtidige destination.

- Der er et par muligheder, men der er ikke skrevet under på noget. Jeg har været i Viborg i mange år over to perioder, så klubben har betydet meget for mig. Det siger sig selv, at der er mange ting, jeg vil savne, lød det afvigende svar fra Mikkel Rask.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den erfarne forsvarsspiller på blokken hos blandt andre AGF, der er på markedet efter en spiller til netop den position, efter AJ Soares måtte indstille sin karriere. Mikkel Rask skulle dog langt fra alene være på Glen Riddersholms ønskeliste.

Mikkel Rask ville ikke nærmere kommentere nærmere linket til AGF.

Med forsvarsgeneralens afsked skal Johnny Mølby nu på markedet efter en ny forsvarsspiller, og det bliver svært at erstatte Viborg-profilen, som har spillet et stort efterår i Viborg.

- Han har været en vigtig spiller for Viborg gennem mange år. Han har været en god kammerat og et samlingspunkt i truppen. Vi kommer selvfølgelig også til at savne hans hovedspil, hvor han har sit speciale. Så der er mange ting, vi vil savne, når Mikkel siger farvel, sagde Johnny Mølby og fortsatte:

- Vi skal have en spiller ind, der er køreklar fra dag et. Det er ikke for sjov, de første fem grundspilskampe og det følgende nedrykningsspil. Jeg vil gerne have en voksen og stærk mand ind, som skal kunne meget af det samme, som det Mikkel kan.

Den hollandske forsvarsspiller Donny Gorter er også færdig i Viborg, da venstrebacken ikke får forlænget sin kontrakt.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen