Angrebsjagt forbi: Viborg på rov i storklub

Viborg har endelig fundet klubbens nye angriber. De grønblusede lejer kroaten Ante Rukavina

Eriksen i aktion over for den nye Viborg-angriber. (Foto: Darko Bandic, AP)
Eriksen i aktion over for den nye Viborg-angriber. (Foto: Darko Bandic, AP)

Viborg har hele sommeren jagtet en ny angriber. Og her med få timer tilbage af transfervinduet er han endelig kommet på plads.

Ifølge goal.com lejer holdet fra domkirkebyen den 29-årige kroat Ante Rukavina, der er hentet i storklubben Dinamo Zagreb. Rukavina har tidligere haft stor succes i den kroatiske klub, som han skiftede til i 2010, men de seneste sæsoner er han faldet af på den, og i sidste sæson var han udlejet til NK Lokomotiva, hvor det blot blev til tre mål i 26 kampe.

Ante Rukavina er imidlertid en meget løntung spiller i Dinamo Zagreb, og derfor har klubben haft et stort ønske om at komme af med ham. Og nu er Viborg altså kommet dem til undsætning og har lejet angriberen for resten af sæsonen.

Den 29-årige kroat har aldrig optrådt for A-landsholdet, men han har tidligere haft stor succes på U21-landsholdet, hvor han står noteret for seks mål i ni kampe. På klubplan har han desuden en fortid i storklubben Panathinaikos, hvor det blev til syv mål i 36 kampe.

Viborg har endnu ikke bekræftet aftalen med Ante Rukavina, men der skal nok være brug for ham. Se nedenfor, hvor skidt holdet klarede sig i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer