Frederiksen: Det er gået lidt stærkt

Efter en hektisk weekend kan Søren Frederiksen nu kalde sig ny assistenttræner i Superligaklubben Viborg FF

Søren Frederiksen har en række ideer til hvordan Viborg skal redde sig fra nedrykning i Superligaen. (Arkivfoto: Erik Kragh)
Søren Frederiksen har en række ideer til hvordan Viborg skal redde sig fra nedrykning i Superligaen. (Arkivfoto: Erik Kragh)

Dansk topfodbold har fået et nyt makkerpar at forholde sig til.

Som tidligere angribere i Viborg FF har Søren Frederiksen og Hans Eklund et godt kendskab til hinanden, og nu skal de forsøge at løfte Viborg FF mod nye højder.

Mandag er første arbejdsdag for Frederiksen, der i løbet af weekenden fik 'tingene på plads', som han siger til ekstrabladet.dk.

- Ja, det er gået lidt stærkt. Men jeg er meget glad for, at det nu er lykkedes. Jeg har jo ikke lagt skjul på, at det har været det, jeg ville, siger den tidligere Viborg, Silkeborg- og AaB-bomber.

Støvlerne forbliver på hylden mandag efter kamp lørdag, hvor Viborg vandt sæsonens første udesejr i Randers. Så Søren Frederiksen har første træning med sit nye hold tirsdag. Hans Eklund lader dog vente på sig.

- Ja, han har lige en UEFA Cup-kamp med Helsingborg i Bordeaux, så vi har kun lige kort snakket sammen. Men vi har da en masse ideer. Det er klart. Det er primært op til ham, hvad der skal ske med holdet, men jeg har da også nogle ting og sager på tegnebrættet, siger Søren Frederiksen.

Han er helt afklaret med rollefordelingen, hvor han agerer anden violin, men ser skiftet fra 1. division til Superligaen som et skridt fremad i trænerkarrieren.

Frederiksens kontrakt gælder som Hans Eklunds aftale frem til 30. juni 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer