Jyske klubber jagter svensk offensivspiller

Viborg og Esbjerg er med i jagten på den transferfrie 31-årige offensivspiller Patrik Ingelsten

Patrik Ingelsten i kamp for Kalmar mod Feyenoord og Kevin Hofland i Europa League. (Foto: AP)
Patrik Ingelsten i kamp for Kalmar mod Feyenoord og Kevin Hofland i Europa League. (Foto: AP)

Den svenske offensivspiller Patrik Ingelsten står uden klub fra årsskiftet, da han forlader Viking ved kontraktudløb. Står det til Superliga-klubberne Viborg og Esbjerg kommer 31-årige Ingelsten dog ikke til at gå arbejdsløs.

I følge fotbollskanalen.se jagter de to danske klubber Ingelstens underskrift, og svenskeren vil ikke afvise noget, men ønsker samtidig ikke at kommentere klubnavne.

- Jeg ved ikke specielt meget. Du må ringe til min agent og spørge ham. Han har nævnt et antal klubber, men jeg vil ikke kommentere mere end det. Jeg kan desværre ikke sige så meget, siger Ingelsten.

Patrik Ingelsten har tidligere optrådt for Heerenveen i Holland, hvor han var holdkammerat med FC Midtjyllands Kristian Bak Nielsen, og for Kalmar og Halmstad i hjemlandet. Ingelsten vil ikke udelukke en retur til Allsvenskan.

- Sverige har vel været et spor fra begyndelsen egentlig. Siden har jeg også sagt, at både den norske og den danske liga er aktuelle, helt klart.

Stavanger-klubben Viking har rådet over Patrik Ingelsten, siden han forlod Heerenveen i 2010, men Viking har ikke råd til hans løn, og han søger derfor nye græsgange.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere