SønderjyskE-boss: Vi viser moral

Lars Søndergaard var tilfreds med holdets indstilling i den uafgjorte kamp mod Viborg, hvor holdet var bagud to gange

SønderjyskE-træner Lars Søndergaard roste sit holds moral efter 2-2'eren i Viborg (Foto: Claus Bonnerup)
SønderjyskE-træner Lars Søndergaard roste sit holds moral efter 2-2'eren i Viborg (Foto: Claus Bonnerup)

Mere flid og fight en fængende fodbold var, hvad Viborg og SønderjyskE diskede op med i aftenens 2-2-kamp. Især sønderjyderne havde svært ved at få spillet til at hænge sammen, men holdet kom alligevel tilbage i kampen efter at have været bagud to gange - og det var Sønderjyske-træner Lars Søndergaard meget tilfreds med efter kampen. 

- Vi kommer bagud to gange, og vi får uafgjort, så på en eller anden måde var det en ganske fin kamp for vores vedkommende. Det drejer sig jo ikke altid om at spille fin fodbold, og slet ikke her hvor vi nærmer os juletid, der handlet det måske mere om at kæmpe og vise moral, og det gjorde vi i hvert fald i dag, sagde SønderjyskE-træneren til TV3Sport1 og vurderede siden, hvad han var såvel tilfreds som utilfreds med i kampen:

- Starten på begge halvlege var ikke sådan, som vi havde forestillet os. Og et minus mener jeg også om de chancer, de får. Det er efter omstillinger efter dødbolde til os, og det er også sådan de får en scoring, og det er ikke godt nok. Men på plussiden viser vi moral, for et hold der ligger sidst, det er ikke altid, de kommer tilbage efter at have været bagud to gange. Men vi starter skidt, men arbejder os ind i kampen. 

SønderjyskE har efter det ene point fire point op til overlevelse i Superligaen. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere