Superligaspillere blev helte under stormen

Viborg-spillerne Nicholas Godtfredsen Kevin Mensah havnede pludselig i et blodigt drama, da stormen Bodil hærgede i domkirkebyen

Nicholas Godtfredsen (th.) var indblandet i en sandt drama, da stormen Bodil i går hærgede over hele landet. (Foto: Gregers Tycho)
Nicholas Godtfredsen (th.) var indblandet i en sandt drama, da stormen Bodil i går hærgede over hele landet. (Foto: Gregers Tycho)

Vinden er aftaget landet over, og der kan så småt gøres status over skadernes omfang. Og dem er der nok af. Stormen Bodil efterlader tydelige spor i både fysisk og mental forstand.

Superligaspillere, Nicholas Godtfredsen og Kevin Mensah, glemmer nok ikke den 5. december lige foreløbig. De to Viborg-profiler havnede således i et sandt drama, da stormen i de tidlige aftentimer var ved at koste menneskeliv i den jyske domkirkeby.

Kort før klokken 18 var Nicholas Godtfredsen på vej ned for at hente sin kæreste fra arbejde. På daværende tidspunkt har blæsten allerede fået godt fat, og vindens styrke gjorde det ikke let for cyklister og gående at befærde sig udendørs.

Se også: Viborg-profil: En rigtig dårlig kamp

Det skulle den 24-årige midtbanespiller få at føle kort før, han var fremme ved sin bedre halvdel. Godtfredsen når ikke mange meter på sin korte rute, før han ser en 49-årig mand, der er faldet og ligger og bløder midt i et vejkryds.

En metalwire havde efter alt dømme revet sig løs og ramt den uheldige herre i hovedet.

Se også: Ove C. efter lussing: Vi har ikke forstået budskabet

- Jeg skynder mig at løbe hen til stedet og hjælpe ham. Da jeg ankommer, er den første person hos ham, så jeg koncentrerer mig om at stabiliserere hans nakke, imens der bliver ringet efter hjælp. Han er ikke ved bevidsthed, og det bløder kraftigt fra hans hoved og ud af munden. Han ligger og gisper efter vejret, som en fisk, der var strandet på land, siger Godtfredsen til BT.

Kort efter kommer der hjælp fra en uventet kant. Holdkammeraten Kevin Mensah sidder tilfældigvis på en café på den anden side af gaden, og han sætter i løb for at komme den blødende person til undsætning. Sammen med andre forbipasserende og et ambulancehold forsøger de i fællesskab at yde hjælp.

Se også: Rundens Hold: FCK og OB dominerer

- Vi går igang med at fjerne kæden fra vejen, så ambulancefolkene kan komme hen til ham. Her ser vi, hvordan blodsporene starter helt inde på fortovet. Det ser ud som kæden har ramt ham der, og så er han formentlig vaklet ud i krydset og faldet om.

Kort efter ulykken blev offeret kørt til Skejby Sygehus ved Aarhus for at modtage behandling for de svære skader, han pådrog sig i hovedet. Heldigvis lyder de seneste meldinger, at han overlever, omend han indtil videre er lagt i kunstigt koma.

Både Godtfredsen og Mensah ventes at være tilbage i mere vante roller, når de sammen med resten af Viborg-truppen møder AaB mandag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer