Viborg-træner efter 0-5: Vi var slidte

Ifølge Ove Christensen var der ikke flere kræfter i Viborg-mandskabet, der mandag aften tabte 0-5 i Aalborg

Ove Christensen (Arkivfoto: Jens Dresling)
Ove Christensen (Arkivfoto: Jens Dresling)

Viborg-træner Ove Christensen så mandag aften sit hold tabe 0-5 til AaB i Aalborg i årets sidste superligakamp. Oprykkerne fik aldrig et ben til jorden og var bagud med tre mål efter blot 12 minutter. Herefter var der kun et hold på banen, og det var ikke Viborg.

Viborg overvintrer derfor på niendepladsen med 21 point. Blot to point over stregen. Og cheftræner Ove Christensen hilser vinterpausen velkommen, da hans spillere er brugte oven på et hårdt efterår.

- Vi er både skuffede og kede af det, og vi må bare give kredit til et godt spillende AaB-hold. Men vi er selvfølgelig kede af at slutte 2013 af på denne måde, som vi gjorde. Mentalt og fysisk var vi slidte, siger Ove Christensen efter nederlaget.

- Situationen var desværre, at der ikke skulle meget til at vælte læsset. Og så hjælper det bare ikke at komme bagud efter fire minutter og bagud 0-3 efter 12 minutter. Der var simpelthen ikke mere i holdet, siger han og fortsætter.

Se også: Risgård: Vi kom ud som lyn og torden

- Men det er ikke i dag, at jeg skal skose spillerne. For de er ligeså skuffede, som jeg er.

Historisk godt år
Nu skal Viborg hurtigst muligt ryste nederlaget af sig, fortæller den rutinerede træner. For efteråret har overordnet set været godkendt.

- Vi har spillet et 2013, som har været historisk godt for Viborg. Vi kom fra baghjul i Nordicbet-ligaen, men havde 19 kampe i streg uden nederlag. Og på trods af en kaotisk opstart på Superligaen, har vi alligevel imod alle odds hentet 21 point.

Se også: Trods succes: Ingen tilbud til AaB's stjerne

De sidste fem kampe har dog kun budt på et enkelt point for Viborg. Og Ove Christensen er da også godt klar over, at pilen peger i den forkerte retning for de grønblusede. Men vinterpausen skal nok ændre på tingene, lover han.

- Når vi har fået slikket sårene og restitueret ovenpå efteråret, så kommer vi tilbage med et håb om, at vi kan finde vores stil og vores kræfter igen. Vi skal i god fysisk form, som afføder en metal god form.

Ove Christensen regner desuden ikke med at forstærke truppen i vinterpausen. Stammen på holdet er god nok til at overleve i Superligaen, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer