Thomas Dalgaard åbner for sommerskifte

Thomas Dalgaard afviser hverken et nyt udlandseventyr eller en anden Superliga-klub, for selvom han trives godt i Viborg, drømmer han om noget større.

Thomas Dalgaard (Foto: Claus Bonnerup)
Thomas Dalgaard (Foto: Claus Bonnerup)

Da Thomas Dalgaard søndag eftermiddag med en scoring var med til at sikre 2-2 for Viborg mod OB, kom han op på hele 16 sæsonstræffere i Superligaen. 

De mange scoringer er ikke gået ubemærket hen. Thomas Dalgaards store sæson har gjort ham interessant for andre klubber, og Viborg-angriberen lægger ikke skjul på, at han har ambitioner om at prøve kræfter med en større klub end oprykkerne. For skulle Viborg rykke ud af Superligaen, kan Thomas Dalgaard meget vel være på vej videre. 

- Alle spillere drømmer om noget større, og det gør vi også i Viborg. Det gør jeg også selv, og det tror jeg, er meget naturligt. Skulle vi rykke ned – hvilket jeg ikke tror – så er det klart, at man som Superliga-topscorer må tænke, om man skal i 1. division, når man nu er bedst til at score mål i Superligaen. Det ville selvfølgelig være mærkeligt, men det er svært at sige, hvad der sker til sommer. Det handler også om, hvorvidt klubben vil sælge mig, siger Thomas Dalgaard til tipsbladet.dk.

Se også: Auri på trods af nederlag: Vi rykker ikke nedSe også: Viborg-angriber: Andre end Dalgaard skal finde målet

De mange mål har skabt øget opmærksomhed om Dalgaard, men endnu er der ikke noget konkret på bordet for angriberen, der har kontrakt med Viborg frem til sommeren 2016. Det er dog langt fra sikkert, at han bliver i klubben så længe, for Dalgaard er åben for både udlandet og andre danske klubber. 

- Hvis vi rykker ned, kan jeg godt se mig selv i andre Superliga-klubber. Jeg afviser ingenting, hverken andre lande eller andre danske klubber. På den måde har jeg ikke noget filter. Min mavefornemmelse skal sige, at det er godt. Jeg vil også sige, at jeg nyder at spille her, men det er ikke altid, at det går hånd i hånd med ens ambitionsniveau. Lige nu nyder jeg det bare, siger Thomas Dalgaard, der håber at fortsætte med at lave mål i resten af sæsonen, så mulighederne for et klubskifte bliver større. 

- Jeg må præstere i de sidste otte kampe, og så må jeg håbe på, at jeg kan indløse en stor check til sommer. Det er jo det, man går og håber på. Jeg er ved at være en gammel dreng, og den store karriere får jeg desværre aldrig, men mindre kan også gøre det. Nu handler det om at få de sidste fire-fem år med og nyde dem, siger Dalgaard. 

Se også: OB dummede sig efter drømmestart

Selvom han trives godt i Viborg, er Thomas Dalgaard i det hele taget åben for et klubskifte til sommer. 

- Jeg har det rigtig godt her. Jeg nyder at komme til træning og være her, og jeg vil også gerne blive her, hvor jeg har høj status i truppen og blandt fansene. Jeg kan ikke få det bedre, og jeg har det på mange måder som blommen i et æg. Men det er ikke altid nok, og hvis jeg får muligheden for at ryge et sted hen, hvor der er en økonomisk gevinst, skal jeg også tænke på fremtiden og mit liv efter fodbolden. Sådan er det, siger Thomas Dalgaard. 

0 kommentarer
Vis kommentarer