TV: Tvivlsom udvisning hjalp AaB til sejr

Viborgs Wilton Figueiredo blev udvist i aftenens Superligakamp. Den var god nok, mener 'AaB-ofret'. Se den omdiskuterede situation her

Viborg-spillerne måbede eller skældte ud, mens AaB-spillerne givetvis godtede sig, da dommer Jakob Kehlet på foranledning af fjerdedommeren trak det røde kort i første halvleg af onsdag aftens Superligakamp.

Fjerdedommeren havde set Wilton Figueiredo klappe Kenneth Emil Petersen i hovedet, og det blev tolket som et slag med efterfølgende udvisning til følge. Og mens Viborg-spillerne ærgrede sig, var der naturligvis mere tilfredshed med udvisningen i AaB-lejren.

Se situationen her:

TV: Se det hårde røde kort til Figueiredo

- Han gik hårdt til mig, så jeg vender mig om og spugte, hvad fanden han lavede. Der efter gav han mig en flad i baghovedet. Det var ikke noget, der på nogen måde gjorde ondt, men intentionen var der, så jeg synes bestemt at den var til rødt, siger Kenneth Emil Petersen, mens AaB-træner Kent Nielsen vurderede situationen således:

- Jeg ser ikke situationen, men jeg hører bare et klask, og fjerdedommeren reagerer med det samme og kalder dommeren op i situationen. Det er også derfor, at frisparket efterfølgende bliver kaldt tilbage til midterlinjen, hvor forseelsen skete.

AaB dominerede allerede inden udvisningen, men efter det røde kort blev dominansen enorm, og efter pausen lykkedes det også AaB at score det forløsende mål til 1-0:

Er det årets Superliga-mål? Se Ahlmanns drømme-hug

Det blev også 2-0, og dermed hentede AaB tre vigtige point til guldjagten, mens oprykkerne fra Viborg fortsat befinder sig under nedrykningsstregen.

- AaB er et dygtigt spillende hold, så de vil altid være meget på bolden. Vi vidste godt, hvad vi skulle gøre for at overleve det, men det blev desværre ødelagt af det røde kort. Vores gameplan var selvfølgelig ikke, at vi skulle spille ti mod elleve.

- Så det er klart, at det røde kort ændrede præmissen for kampens forløb. Herefter skulle vi koncentrere os om at forsvare, og vi havde ikke meget at skyde med fremad banen, siger Viborg-anfører Mikkel Rask til Ritzau.

Se også: TV: Drømmemål sender AaB mod guldet

- Det var lidt trist, at Jacob Ahlmann scorede så flot et mål lige efter pausen, for jeg havde egentligt en okay følelse, da vi gik ind til pausen. Jeg troede faktisk på, at vi kunne køre et point hjem og måske endda være heldige at score på en dødbold, siger han endvidere.

27. spillerunde i Superligaen:

Viborg-AaB 0-2 (0-0)
0-1 Jakob Ahlmann (49. minut). 0-2 Jacob Egeris (60. minut/selvmål)
Udvisning: Wilton Figueiredo, Viborg (26.)
Tilskuere: 6.803

OB-FC Nordsjælland 0-1 (0-1)
0-1 Joshua John (10. minut)
Udvisning: Anders Møller Christensen, OB (50.)
Tilskuere: 7.475

Esbjerg-Randers FC 2-2 (2-1)
1-0 Michael Jakobsen (13. minut). 1-1 Christian Keller (24. minut). 2-1 Hans Henrik Andreasen (26. minut). 2-2 Ronnie Schwartz (51. minut)
Tilskuere: 6.334

FC Vestsjælland-FC København 0-1 (0-1)
0-1 Andreas Cornelius (40. minut/str.)
Tilskuere: 4.456

Brøndby-SønderjyskE 3-1 (0-0)
1-0 Simon Makienok (54. minut), 2-0 Simon Makienok (58. minut), 2-1 Rubin Okotie (69. minut), 3-1 Ferhan Hasani (88. minut)
Tilskuere: 13.072

AGF-FC Midtjylland 0-4 (0-2)
0-1 Petter Andersson (26. minut). 0-2 Petter Andersson (35. minut). 0-3 Pione Sisto (76. minut). 0-4 André Rømer (88. minut)
Tilskuere: 5.932

28. spillerunde i Superligaen:

FC Vestsjælland-OB søndag kl. 15

AaB-Randers søndag kl. 17

SønderjyskE-FC Nordsjælland mandag kl. 13

FC Midtjylland-Viborg mandag kl. 15

AGF-Brøndby mandag kl. 17

FC København-Esbjerg mandag kl. 19

0 kommentarer
Vis kommentarer