Ærgerlig Ove Christensen går på jobjagt

Den tidligere Viborg-træner er ked af at skulle forlade klubben til sommer

(Polfoto)
(Polfoto)

Det er en trist Ove Christensen, der har modtaget beskeden om, at han ikke har nogen fremtid i Viborg FF efter sommerferien.

Christensen måtte i januar lade sig sygemelde sig fra sit job som cheftræner i klubben, som han ellers havde ført tilbage i Superligaen.

Se også: Rask Ove Christensen stopper helt i Viborg

Nu er den erfarne træner frisk efter sin knæskade, men Viborg har ansat Auri Skarbalius som træner, og dermed er der ikke plads til Ove Christensen, der forlader klubben ved udgangen af juli.

- Jeg er ked af det og ærgerlig. Jeg havde jo glædet mig til at komme tilbage til VFF i en funktion, siger Ove Christensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Han havde sagt ja til en rolle, der blandt andet inkluderede scouting og kampanalyser, men efter betænkningstid har Viborg meddelt den 64-årige træner, at samarbejdet stopper til sommer.

Se også: FCM-lejren håber at Viborg redder sig

Nu skal Ove Christensen så på jagt efter en ny klub.

- Jeg regner med, at jeg i den mellemliggende periode vil møde ind i det omfang, der er brug for det. Men ellers så er der jo ikke andet at gøre, end at jeg må komme i gang med at finde et nyt fodboldtrænerjob. Jeg er bare ærgerlig over, at det ikke bliver hos VFF, siger han.

Ove Christensen har stået på sidelinjen i 398 superligakampe som træner for Viborg, AGF, AB, Vejle og Randers.

0 kommentarer
Vis kommentarer