Viborg-helte: Sejren giver arbejdsro

Viborg kravlede over nedrykningsstregen, da holdet slog AGF med 3-0. Det giver arbejdsro, mener to af dagens målhelte

Thomas Dalgaard var sammen med Kevin Mensah en af hovedårsagerne til, at Viborg kravlede over stregen og sendte AGF den anden vej. (Foto: Claus Bonnerup)
Thomas Dalgaard var sammen med Kevin Mensah en af hovedårsagerne til, at Viborg kravlede over stregen og sendte AGF den anden vej. (Foto: Claus Bonnerup)

Viborg og AGF tørnede søndag sammen i en vigtig bundgyser, som Viborg endte med at vinde med 3-0. Sejren betyder, at holdet kravler over nedrykningsstregen, hvilket letter presset en smule i Viborg.

- Det var dejligt at vinde i dag. Det giver os arbejdsro, at vi nu er over nedrykningsstregen, siger Viborg-angriberen Kevin Mensah.

Kampen bar præg af nervøsitet, og Viborg havde svært ved at få tingene til at fungere i første halvleg.

Se også: TV: Her bombes AGF mod 1. division

- Det var en nervepirrende kamp i dag, men heldigvis straffede vi AGF hårdt. Det var vigtigt at få det første mål, og det blev udslagsgivende i dag. Vi løsnede op efter scoringen, siger Mensah.

Viborgs cheftræner, Auri Skarbalius, var efter kampen en lettet mand. Han tror forsat på, at Viborg overlever i Superligaen:

- Det vigtigste i bundkampen er, at vi bliver ved med at tro på overlevelse. Det var dejligt, at vi var fokuserede i dag, og at spillerne arbejdede godt sammen. Dagens sejr er en succesoplevelse, som vi skal tage med videre.

Se også: Efter kollaps: AGF-ikon nægter at give op

Kampens første mål blev scoret af superligatopscorer Thomas Dalgaard, som nu er oppe på 17 træffere i denne sæson.

- Det var en god dag i dag, og det var dejligt at score igen. Vi kan selv afgøre tingene nu, og vi skal slå Sønderjyske på søndag, siger Dalgaard.

TV: Skarp Dalgaard straffer stakkels AGFHer kan du se Dalgaard starte AGF-nedturen i dagens kamp

0 kommentarer
Vis kommentarer