Bomber Dalgaard: Ronnie kommer ikke forbi

Thomas Dalgaard ligger fortsat alene i spidsen på Superligaens topscorerliste efter mål nummer 17 blev sat ind mod AGF

VIBORG (Ekstra Bladet)

Thomas Dalgaard scorede sæsonmål nummer 17 og holder dermed stadig nærmeste udfordrer – fremstormende Ronnie Schwartz – tre fuldtræffere bag sig.

- Jeg har selvfølgelig bemærket, at han er på vej frem og nu har scoret fem kampe i træk. Så mit mål i dag var vigtigt. Det er afgjort med til at gøre dette til en rigtig god søndag for mig. Ingen er vel i tvivl om, at jeg meget gerne vil være topscorer. Så Ronnie skal ikke forbi, smilede Viborgs skarpretter, der også kunne notere sig for et flot oplæg, da Kevin Mensah i starten af 2. halvleg definitivt punkterede AGF med målet til 2-0.

Se også: Viborg-helte: Sejren giver arbejdsro

- Dette var en kamp, der slog fast, at jeg ikke behøver mange chancer for at score. For det var første mulighed, der blev udnyttet. Og det var enormt vigtigt – ikke mindst på grund af tidspunktet.

- For os som hold er det – udover de tre point – en sejr, som vi kan bruge til rigtig meget. Nu skal vi møde SønderjyskE næste gang, og de er kommet i gang. Men med dette mentale rygstød, er vi rigtig godt rystet til at udfordre dem, fastslog Thomas Dalgaard.

Se Dalgaard lyne mod AGF her:

TV: Skarp Dalgaard straffer stakkels AGF

0 kommentarer
Vis kommentarer