Superliga-træner stopper øjeblikkeligt

Knæproblemer gør, at Ove Christensen må stoppe som cheftræner i Viborg FF

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde

Ove Christensen stopper med øjeblikkelig virkning som cheftræner i superligaklubben Viborg FF. Det oplyser klubben fredag.

Det er en knæskade, der afholder Ove Christensen fra at løse sine arbejdsopgaver, fortæller klubben på sin hjemmeside.

63-årige Ove Christensen fortæller til klubbens hjemmeside, at han er meget ked af situationen, men også at han accepterer, at der ikke er nogen vej udenom.

- Jeg må desværre erkende, at jeg pt. ikke er i stand til at varetage mit job i det omfang og med den kvalitet, som jeg hidtil har kunnet.

- Jeg har haft svært ved at rette mig efter den dom, jeg har fået af lægerne i almindelighed og vores klublæge Michael Væsel i særdeleshed, men efter de sidste dages træning må jeg acceptere deres dom, fortæller Ove Christensen

Viborg henter landsholdsmålmand i Litauen

Det var Viborgs FF's klublæge, Michael Væsel, der måtte give Ove Christensen den triste dom.

- Cheftræner Ove Christensen har gennem de sidste fire-fem måneder haft problemer med sit knæ. De første måneder har vi kunnet styre problemerne, men den sidste måned har problemet været af en sådan karakter, at vi har været nødt at undersøge tingene mere indgående, fortæller Michael Væsel.

Viborg henter tidligere Premier League-back

Viborg FF's direktør, Morten Jensen, begræder også situationen for klubben, der overvintrer på niendepladsen i Superligaen.

- Ove Christensen er på mange måder synonym med succes i Viborg, hvor han har været af flere omgange. Det er derfor meget beklageligt, at vi er kommet i denne situation, men der findes ingen anden løsning.

- Vi er nødt til at tage hensyn til Ove Christensens helbred, før der tages hensyn til andet, siger direktøren.

Viborg har endnu ikke meldt noget ud med hensyn til en afløser for Ove Christensen.