Interessen for Superligaen stiger

Efter et par år med en nedadgående udvikling er Superligaen igen blevet eftertraget på stadion, på tv og på nettet.

(Polfoto)
(Polfoto)

I fire år i streg faldt og faldt tilskuergennemsnittet i Superligaen, mens  medierne problematiserede den dalende interesse. 

Nu er den negative udvikling dog så småt ved at vende. Superligaens hidtidige tilskuergennemsnit ligger på 7925 for denne sæson mod 6760 i sidste sæson. En af forklaringerne skal findes i klubbernes øgede fokus på at trække folk på stadion og de deraf faldende billetpriser.

- En af de ting, vi har gjort, har været at kigge på vores prisstrategi. Analyserne har vist, at nogen synes, at priserne er for høje, så vi har sagt, at visse steder på stadion kan du nu komme ind for 100 kroner, så prisen burde ikke være en stor barriere på nuværende tidspunkt, siger administrerende direktør i AGF, Jan Christensen, til Tipsbladet.

Derudover er seertallene på tv også steget i 2013 i forhold til sidste år, og det skyldes især, at klubberne er blevet bedre til at skabe en nærhed med fansene, som de eksempelvis ikke får ved at følge engelsk eller spansk fodbold. 

Det gør de blandt andet gennem sociale medier, hvor de ti klubber, der var i Superligaen før og efter sommerferien, samlet har øget deres antal "likes" på Facebook med mere end 43.000. Nu synes næsten 400.000 mennesker godt om en Superliga-klub.

For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet nu ligger som separat blad inde i Ekstra Bladet. Du får begge dele for kun 18 kroner.

Hos din bladforhandler kan du også få fingre i fredagens udgave af Tipsbladet+Ekstra Bladet lørdag og søndag. Husk at spørg efter det, hvis du først vil købe Tipsbladet lørdag eller søndag. Og så kan du altid få fat i Tipsbladet via Ekstra Bladets E-avis, som du finder på ebladet.eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere