Ove C: Vi skal lukke ned for AaB-duo

Viborg-træner Ove Christensen har brugt ugen på at rette op på fejlene fra kampen mod SønderjyskE

Ove Christensen. (Foto: Ernst van Norde)
Ove Christensen. (Foto: Ernst van Norde)

Viborg-træner Ove Christensen forventer at se sit hold spille med selvtillid, når holdet møder AaB på udebane i efterårets sidste Superliga-kamp.

- Vi har selvfølgelig gjort os nogle overvejelser og konkluderet nogle ting, som vi har trænet og snakket meget om. Det spændende ved det her opgør er jo, at det eneste, vi har indflydelse på, er os selv. Vi ved, at vi skal blive bedre defensivt. Vi skal lukke bedre ned overfor Nicolaj Thomsen og Kasper Kusk, og så skal vi spille bedre mod de to angribere, siger Ove Christensen til klubbens hjemmeside.

- Offensivt skal vi også vise langt større mod. Sidste gang var der ingen, der satte sig igennem. Ingen, der satte en mand af eller tog nogle gode løb. Det er vigtigt mod modstandere som AaB, der har momentum, at vi viser mod. Det kræver selvtillid at vise mod, og det tror jeg på, at vi har, siger Viborg-træneren.

Se også: Superligaspillere blev helte under stormen

I forrige spillerunde blev det kun til et enkelt point mod SønderjyskE, og Ove Christensen har derfor brugt ugen på rette op på de mange fejl.

- Vi er i en situation, hvor selv de mindste fejl bliver straffet. Derfor er det vigtigt, at alle aftaler overholdes, og at vi finder tilbage til det sunde fundament, som vi har. Når man indkasserer mål på dødbolde, er det sjældent, man vinder fodboldkampe. Derfor fik vi heller ikke tre point mod SønderjyskE. Det forventer jeg, at vi har lært af, og den eneste måde, vi kan vise det på, er ved at hente point på mandag, siger Ove Christensen.

AaB og Viborg mødes mandag kl. 19 i efterårets sidste Superligakamp.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer