Viborg FF vil lytte til Dalgaard-bud

Thomas Dalgaard vil gerne prøve sig af i en større klub til sommer, og Viborg FF er ikke afvisende overfor at skyde ham af sted, hvis der kommer et attraktivt bud

Cardiff City smed efter sidste sæson 75 millioner kroner for Superligaens topscorer Andreas Cornelius, der blev kronet som dansk målkonge med 18 sæsonscoringer. Her otte runder før afslutningen på denne sæson fører Thomas Dalgaard dette års udgave af topscorerlisten med 16 scoringer, og Viborg-bomberen lægger ikke skjul på sine ambitioner.

Han vil holde føringen på topscorerlisten, redde Viborg en sæson mere i Superligaen og videre til noget større til sommer.

Én af forudsætningerne for det er imidlertid, at Viborg ønsker at sælge målmageren, der har kontrakt til sommeren 2015. Og vil de så det?

- Jeg synes, Thomas gør det godt, når han udtaler sig til medierne, og vi lever af at have spillere, der har store ambitioner. Det har Thomas, og det giver han også udtryk for. Samtidig er han dygtig til at præstere i nu'et, så det er helt okay, at han har ambitioner om noget større, og det er også okay, at han giver udtryk for det, siger direktør Morten Jensen til tipsbladet.dk og forholder sig så til det egentlige spørgsmål.

- Udgangspunktet er jo ikke, at vi skal sælge vores bedste spillere, for de er udgangspunktet for at sikre os de resultater, som vi lever af. Dem har Thomas bidraget til i utrolig flot i både 1. division og Superligaen. Men vi skal både varetage klubben og spillerens udvikling, og vi vil gerne lytte til en spiller, der har store ambitioner. Så må vi forholde os til det, hvis der kommer konkrete bud.

- Som alt andet her i livet giver det mening at forholde sig til noget, der giver mening for alle parter, og hvis der kommer en klub med et bud på Thomas, som vi er tilfredse med, og er det samtidig en klub, Thomas gerne vil til, så forholder vi os til det.

Markedet afgør prisen
Morten Jensen ønsker ikke at afsløre, om der allerede har været konkrete bud på Thomas Dalgaard, og han ønsker heller ikke at udtale sig om, hvordan de prissætter angriberen, men mon ikke mindre end Cardiffs Cornelius-pris kan gøre det?

- Det er markedet, der afgør prisen. Vi har en fin dialog med Thomas om de her ting, fastslår Viborg-chefen.

Viborg har 27 point for 25 kampe i Superligaen og er aktuelt ét point efter FC Vestsjælland lige over nedrykningsstregen. Rykker Viborg ned i 1. division, må Thomas Dalgaard under alle omstændigheder være fortid i klubben?

- I forhold til det her behøver det ikke nødvendigvis at betyde noget, om vi spiller i den ene eller den anden række. For os handler det først og fremmest om at være lidt bedre i morgen.

0 kommentarer
Vis kommentarer