Viborg åben for at sende spillere til Superliga-klub

Viborg-spillerne Jeppe Grønning og Tobias Perch-Nielsen var med til at spille Hobro op i Superligaen, og de kan få lov at blive.

Viborg er klar til at sende et par spillere til Hobro. (Foto: Sebastian Buur Gunvald)
Viborg er klar til at sende et par spillere til Hobro. (Foto: Sebastian Buur Gunvald)

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen gjorde det i sidste uge meget klart, at Hobros nyslåede Superliga-hold ønsker at beholde lejesvendene Jeppe Grønning og Tobias Perch-Nielsen, der var med til at spille holdet op i Superligaen.

De to er ejet af Superliga-nedrykkerne Viborg FF, hvor den nye sportschef Ole Nielsen er i gang med at danne sig et overblik over truppen. Nielsen er i udgangspunktet positiv overfor at lade de to blive i Hobro.

- Det skal vi have en snak med Hobro og de to spillere omkring, og jeg vil slet ikke udelukke, at det kan ske, at vi finder en løsning. Men vi har ikke fået en henvendelse fra Hobro omkring det, så der er ikke taget hul på de snakke endnu, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Se også: Her er Jeppe Curths nye klubSe også: Superliga-programmet på plads – FCM-Brøndby i premieren

Jeppe Grønning har kontrakt med Viborg i et år endnu, mens Tobias Perch-Nielsen blot har et halvt år tilbage af sin aftale. De to kan altså formentlig erhverves relativt billigt, og det skal de naturligvis også kunne, hvis Hobro skal kunne lege med. Hobro har nemlig ikke råd til at betale vilde transfersummer for spillerne.

Foreløbig er Grønning og Perch-Nielsen stadig Viborg-spillere, og de er nu gået på ferie efter oprykningen med Hobro. De øvrige holdkammerater i Viborg starter træningen frem mod den nye sæson i dag.

- De er Viborg-spillere, og derfor glider de selvfølgelig bare tilbage i truppen, hvis vi ikke finder en løsning med dem. Nu skal de have noget ferie, og så må vi se, om de kommer tilbage hertil derefter, siger sportschefen.

Jeppe Grønning har spillet fem Superliga-kampe. Tobias Perch-Nielsen har fortsat sin debut i den bedste række til gode.

0 kommentarer
Vis kommentarer