Erstatter målkonge: Superligatopscorer skifter til Holland

Thomas Dalgaard skifter Viborg ud med Heerenveen i Æresdivisionen, hvor han får en tre-årig aftale

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver Thomas Dalgaard snart præsenteret i hollandske Heerenveen. (Foto: Rasmus Baaner)
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver Thomas Dalgaard snart præsenteret i hollandske Heerenveen. (Foto: Rasmus Baaner)

Han har ikke lagt skjul på, at nødigt så sig selv spille i 1. division med Viborg efter sommerferien.

Sidste sæsons topscorer, Thomas Dagaard, drømte om mere, håbede på større udfordringer og sigtede efter et nyt udlandseventyr.

Nu er angriberens bønner tilsyneladende blevet hørt, eftersom spillerens arbejdsgiver, Viborg FF, skriver på klubbens hjemmeside, at et salg er nært forestående.

- Interessen for Dalgaard er i de seneste dage blevet intensiveret, og derfor har den sportslige ledelse besluttet, at Thomas Dalgaard ikke indgår i truppen til premierekampen mod AC Horsens søndag.

Se også: Frustreret Superliga-topscorer: En joke!  

Tidligere på ugen kunne hollandske medier melde, at danskeren var et varmt navn i Æresdivisionen, og det er da også på disse breddegrader, at manden, som i sidste sæson noterede sig for 18 ligatræffere herhjemme, fremover skal forsøge at begå sig.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver Dalgaards destination Heerenveen, hvor han er blevet tilbudt en kontrakt gældende for de næste tre år. Som bytte for den farlige angriber modtager Viborg et beløb, der angiveligt ligger i omegnen af 600.000 euro, hvilket svarer til ca. 4,5 millioner danske kroner.

Se også: Avis: Hollandsk topklub jagter Dalgaard  

I den hollandske klub venter der Dalgaard noget af en opgave, eftersom han erstatter islandske Alfreð Finnbogason, der i forrige sæson blev topscorer i Æredivisionen med hele 29 mål.  Den præstation har nu sendt landsholdsspilleren videre til Real Sociedad og dermed efterladt en ledig plads til 30-årige Dalgaard.

Han skal mandag gennemgå det obligatoriske lægetjek, og såfremt det forløber problemfrit, vil det være anden gang i karrieren, at den skarpe angriber forlader Danmark for at jagte succes i udlandet.

Tilbage i 2008 prøvede Dalgaard således kræfter med tyrkisk fodbold i Manisaspor, men det blev ingen opløftende oplevelse, og han vendte samme år retur til hjemlandet.

0 kommentarer
Vis kommentarer