Bitter Mølby efter nedtur: Har aldrig produceret så mange chancer

Viborg-træner Johnny Mølby var bitter efter nederlaget til Esbjerg og mente, at dommeren afgjorde tingene

Viborg tabte mandag aften i Alka Superligaen, da det på udebane i Esbjerg blev til et smalt 0-1-nederlag i et opgør, hvor viborgenserne producerede den ene store chance efter den anden.

Cheftræner Johnny Mølby efterlyste efter kampen skarphed fra sit hold.

- Jeg har været Superliga-træner i over 130 kampe, og jeg har aldrig været med til at producere så mange chancer i en udekamp, som vi gjorde.

- Jeg er ikke tilfreds med, at vi tabte, og jeg havde heller ikke været tilfreds, hvis vi havde vundet med 2-1. Vi skulle have vundet denne kamp uden at komme i problemer, og det irriterede mig vanvittigt, at vi ikke fik omsat chancerne til mål, siger han.

Han glædede sig dog over holdets spillemæssige niveau og roste sine spillere for en god indsats på en svær udebane.

Klokkeklart straffespark
- På nær det første kvarter var vi med afstand det bedste hold på banen, og det glæder jeg mig over. At vi kan tage til Esbjerg og dominere i så stor en del af tiden vidner om, at holdet er i en god tilstand, og at vi er kommet langt, siger Johnny Mølby.

I starten af anden halvleg blev Viborg-angriberen Serge Deble rykket i trøjen i Esbjerg-feltet, men dommer Peter Rasmussens fløjte forblev tavs. Det blev afgørende ifølge cheftræneren.

- Der var klokkeklart straffespark og direkte rødt kort. Deble spillede fair, for han blev på benene, men vi skal åbenbart sige til vores spillere, at de skal smide sig. Det var meget ærgerligt, for det blev i sidste ende kampafgørende, siger Johnny Mølby.

Viborg møder i næste runde lokalrivalerne fra FC Midtjylland på hjemmebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer