Går shop-amok: Henter tre spillere på én dag

Oliver Thychosen skifter fra FC Nordsjælland til Viborg FF, og han slår dermed følge med både Andreas Bruhn og Christian Keller, der også ryger til domkirkebyen

Foto: Viborgs hjemmeside - vff.dk
Foto: Viborgs hjemmeside - vff.dk

Der var 1, der var 2, der var 3..

Viborg FF fortsætter oprustningen til den kommende sæson i Superligaen. Først på rampen var den tidligere AaB-spiller Andreas Bruhn, som blev præsenteret på Viborgs hjemmeside først på dagen i dag.

Så kom den måske mest interessante nyhed om, at de grønblusede også henter deres tidligere midtbanespiller Christian Keller tilbage til klubben.

Og sidst blev det så til den 3. offentliggørelse af ny spiller til klubben. Idet Viborg meddeler, at klubben har købt Oliver Thychosen i FC Nordsjælland.

Andreas Bruhn er også ny mand i Viborg Foto: VFF.dk
Andreas Bruhn er også ny mand i Viborg Foto: VFF.dk

- Viborg FF har udviklet sig rigtig meget og skabt gode resultater i de seneste år, og det tiltaler mig helt vildt at komme hertil. Det virker som en professionel klub med et rigtig godt miljø, og jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle mig som fodboldspiller her, siger Thychosen.

Direktør Morten Jensen glæder sig til at se Thychosen i Viborg.

- Oliver er en dygtig og talentfuld spiller, der kan dække alle de offensive positioner. Han er teknisk god, aggressiv og lynhurtig, og vi er sikre på, at han passer godt ind i Viborg FF både som spiller og som person. Vi har fulgt ham længe, og vi glæder os til at få gavn af hans kvaliteter her, siger Jensen.

Oliver Thychosen har underskrevet en tre-årig kontrakt med Viborg FF.

Husker du, Thychosens mareridt? Kæresten ramt af kræft. Ellers læs den gribende historie her:

Irati Aizpuru Berg-Jensen og Oliver Thychosen har været sammen i fire år. De er begge 23 år gamle. Foto: Claus Bonnerup Sport Fortæller for første gang: Stortalentets kæreste i kræftmareridt

Christian Keller er klar for Viborg. Foto: Viborg FF Superligaen Kone-Keller klar for ny klub