Gyldent oplæg fra Kamper

Serge Deble misbrugte chancer på stribe, men Sebastian Andersen svigtede ikke

Viborg vandt sæsonens sidste kamp 1-0 mod Superliga-nedrykkerne, Hobro. (Foto: Polfoto)
Viborg vandt sæsonens sidste kamp 1-0 mod Superliga-nedrykkerne, Hobro. (Foto: Polfoto)

VIBORG (Ekstra Bladet)

Hvis Serge Deble gik fra banen efter sæsonens sidste Superligakamp på Energi Viborg Arena med en overbevisning om, at modstandermålet var forhekset, forstår man det godt.

For han var med i en masse og havde scorings-muligheder på stribe, men ind ville bolden ikke.

Derfor var den lille vævre angriber nok ekstra glad, da indskiftede Sebastian Andersen havde mere held med sit forsøg et kvarter før tid, da han sendte bolden i nettet til den 1-0-scoring, der var sejrsgivende i den betydningsløse match mod nedrykkerne fra Hobro.

Jakob Poulsen og FC Midtjylland tog bronze-medaljerne med en sejr over FC Nordsjælland. (Foto: Anders Brohus) FC Midtjylland FC Midtjylland uddelte stor p-bøde

Det var banens bedste, Jonas Kamper, der stod for et gyldent oplæg til den afgørende fuldtræffer i en kamp, der bar præg af den manglende betydning, men som fik den rigtige vinder i hjemmeholdet.

Og altså med Deble som manden, der var i centrum, fordi han fik så mange chancer. Et par gange var heldet ikke med ham, men i andre tilfælde var afslutningerne ganske enkelt for dårlige – bl.a da han i starten af 2. halvleg havde frit løb mod mål med tid og plads til at afslutte alene i direkte duel mod Jesper Rask i Hobro-målet. Men han fik slet ikke placeret bolden godt nok.

(Foto: Anita Graversen) AGF To Superliga-klubber vil have Kim Aabech

Men Hobro havde dog også chancer.

Hans Henrik Andreasen var med fra start hos nedrykkerne og takkede formentlig af som Superliga-spiller, da han blev udskiftet 20 minutter før tid.

Det var nummer 397af sla, og det er rekord – en rekord, der kunne være krydret med en scoring.

10 minutter fik han serveret en gigantchance efter flot forarbejde af Jung-Bin Park, der serverede bolden for fødderne af en fri veteran midt foran mål, men HH sparkede forbi målet. Og nærmere kom nedrykkerne ikke – hverken før eller efter Viborg-scoringen.

(Foto: Michael Drost-Hansen) OB OB's drømmehalvleg: Leverede fremragende tremålscomeback

Sådan fejrer man sølv i Sønderjylland (Foto: Jens Dresling) Brøndby Sensationssølv til SønderjyskE i skidt Agger-farvel

Daniel Agger er med fra start i sin sidste kamp nogensinde for Brøndby, der søndag møder SønderjyskE i sidste spillerunde. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Aggers sidste farvel: Klar på rekordtid

0 kommentarer
Vis kommentarer